maandag 24 februari 2020

In de brievenbus: 'Bestemming geluk' geschreven door Aline van Wijnen

Ga nooit op reis zonder een koffer vol dromen


Bestemming geluk

Als Melanie wegloopt voor het altaar, moet ze zichzelf en haar leven opnieuw uitvinden

Voor de lezers van Jackie van Laren en Charlotte de Monchy

Melanie Evers is bijna letterlijk geboren met een zilveren lepel in haar mond: haar vader had een juwelierszaak. Inmiddels heeft ze de zaak van hem overgenomen, leidt ze een leventje vol sterrenrestaurants en vakanties op Ibiza en staat ze op het punt om te trouwen met de knappe en succesvolle Duke. Maar wanneer ze aan de arm van haar vader naar het altaar schrijdt, beseft Melanie dat ze niet gelukkig is. Onder de verbijsterde blikken van de bruiloftsgasten draait ze zich halverwege om en gaat ervandoor.

Op zoek naar geluk heeft Alex ooit bepaalde keuzes gemaakt waar hij liever niet aan terugdenkt. Jaren later heeft hij alles in zijn leven op orde, alleen dat geluk lijkt nog steeds niet voor hem te zijn weggelegd. 

Alex en Melanie zijn in twee verschillende werelden opgegroeid, maar wanneer ze elkaar leren kennen, springt de vonk over. Is de liefde het enige wat ontbrak om gelukkig te zijn? En is hun liefde sterk genoeg om te leren leven met de fouten die ze in het verleden hebben gemaakt?

De auteur:

Aline van Wijnen debuteerde in 2016 met de roman Halsoverkop nadat ze een schrijfwedstrijd had gewonnen. Haar tweede boek was het goed ontvangen Liefde met gebruiksaanwijzing. Ze woont met haar man in Almere.
Aline van Wijnen vertelt op YouTube over haar nieuwste boek 'Bestemming geluk' bij Omroep Flevoland. Kijk en luister even!


Bestemming geluk koopt u bij uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:
Titel: Bestemming geluk
Auteur: Aline van Wijnen
Genre: roman, feelgood
Uitgave: paperback, 304 pagina's
Uitgever: Boekerij, februari 2020
ISBN: 978 90 22589 03 8
ISBN: 978 94 02312 29 4 (eBook)
NUR: 301


Met dank aan uitgeverij Boekerij voor het toezenden van een recensie-exemplaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.