dinsdag 4 februari 2020

Vandaag in de brievenbus: 'Keerpunt', geschreven door Anne van ZwietenKeerpunt

Wat doe je als je de waarheid, je eigen waarheid, moet herzien? Drie vrouwen, de gescheiden Babette met zorgen om haar autistische zoon, de losbandige Carla en de naar bevestiging zoekende Juliette, die worstelt met haar traumatische jeugd.

Drie veertigers met verschillende uitdagingen in het leven. Door hun uiteenlopende karakters en levensstijl lijken ze aanvankelijk geen raakvlakken te hebben. Toch is er wel degelijk een gemene deler. Dit feit brengt hen uit evenwicht en dwingt ze ieder tot een keuze. Een verhaal over vriendschap, loyaliteit en loslaten.
(bron info: achterflap)


De auteur:

Anne van Zwieten is schrijfster, blogger en columnist. Ze volgde een opleiding tot schrijver en redacteur. Eerder bracht ze een bundeling blogs uit over haar meervoudig beperkte dochter. En nu? Mijn kind heeft Cerebrale Parese. Ze werkt als storyteller, redacteur en tekstschrijver vanuit haar eigen bedrijf De-storyteller.nl.

Neem een kijkje op haar website: De storyteller.

Keerpunt koopt u bij uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:
Titel: Keerpunt
Auteur: Anne van Zwieten
Genre: roman
Uitgave: paperback, 280 pagina’s
Uitgever: Uitgeverij U2pi, november 2019
ISBN: 978 90 87598 97 6
NUR: 300
Met dank aan Anne voor het toezenden van een recensie-exemplaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.