zondag 21 juni 2020

Ontvangen en nog te lezen: 'Zie mij' geschreven door Jennifer Hillier

Ze waande zich veilig, maar met elke moord komt hij dichterbij.


Zie mij

Toen Angela Wong, een van de populairste meisjes van de school, 16 jaar oud was, verdween ze van de een op de andere dag spoorloos. Niemand weet wat er met haar is gebeurd, noch Geo, haar beste vriendin, noch Kaiser, die bevriend was met beide meisjes.

Veertien jaar later worden Angela’s stoffelijke resten gevonden in de bossen bij Geo’s ouderlijk huis. Kaiser, nu rechercheur in Seattle, lijkt de zaak eindelijk te kunnen oplossen. Angela was een van de slachtoffers van de beruchte seriemoordenaar Calvin James.
Destijds was Calvin Geo’s eerste liefde. Ze droeg zijn duistere geheimen met zich mee tot het bewijs rond zijn daden haar in de gevangenis deed belanden.
Maar net nu ze op het punt staat te worden vrijgelaten, duiken er opeens nieuwe lichamen op. Ze zijn op exact dezelfde wijze omgebracht als Angela.
Het is overduidelijk: de moordenaar is op weg naar Geo en met elke moord komt hij dichterbij. Maar de waarheid is nog verontrustender dan iedereen had kunnen bedenken.
(bron info: A.W. Bruna)


De auteur:

Jennifer Hillier (1974) is geboren en getogen in Toronto, Canada. Later woonde ze acht jaar in de buurt van Seattle in de VS.
Ze is getrouwd en heeft een zoon en is een groot fan van Stephen King en het footballteam The Seattle Seahawks. Van Hilliers hand verschenen vijf thrillers. Zie mij is de eerste die in het Nederlands verschijnt.

Zie mij koopt u bij uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:
Titel: Zie mij
Auteur: Jennifer Hillier
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 384 pagina’s
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers, juni 2020
ISBN: 978 94 00510 76 0
ISBN: 978 90 44977 69 1 (eBook)
ISBN: 978 90 46172 37 7 (luisterboek – voorgelezen door Eva Damen)
NUR: 305, 332
Oorspronkelijke titel: Jar of Hearts
Vertaling: Els van Son

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.