donderdag 11 juni 2020

Vandaag in de schijnwerpers: 'Het zwarte dossier' geschreven door Max van Olden

Een advocaat en haar kind worden bedreigd.
Ze moeten verdwijnen.Het zwarte dossier

Riemke staat er alleen voor met haar zoontje Nils. Nadat haar relatie op de klippen was gelopen bleef ze achter met schulden. Bij een advocatenkantoor op de Zuidas krijgt ze de mogelijkheid haar carrière nieuw leven in te blazen, maar ze stapelt fout op fout en haar toekomst bij het kantoor is onzeker. 
Toch krijgt ze een laatste kans met het zwarte dossier: een loodzware zaak tegen een onderwereldfiguur die al een straf uitzit. De pers kijkt met argusogen toe en de tijd dringt. Als Riemke aan de klus begint kan ze nog niet vermoeden dat behalve haar carrière ook haar leven op het spel staat.

Met Lieve edelachtbare en De juiste man heeft Max van Olden definitief een plek opgeëist in de orde der thrillerauteurs. Met elke nieuwe thriller komt Max van Olden dichter bij de top.

‘Een aanwinst voor het Nederlandse thrillergilde, deze Max van Olden.’ - Trouw

Over De juiste man:
‘Dit scenario is thriller-technisch van onmiskenbare elegantie. Hoe Van Olden problemen oplost, getuigt van grote creativiteit. De juiste man is voor Nederlandse maatstaven ongekend goed.’ - Het Parool


De auteur:

Max van Olden (1973) is advocaat van beroep. Met zijn debuut Lieve edelachtbare won hij de Schaduwprijs 2016 en werd hij genomineerd voor de Hebban Thriller Debuutprijs. In 2017 verscheen De juiste man, een psychologische en gelaagde thriller met een ingenieuze plot, die op de longlist van De Gouden Strop belandde.

Het zwarte dossier koopt u bij uw lokale boekhandel of bij

Boekgegevens: 
Titel: Het zwarte dossier
Auteur: Max van Olden
Genre: literaire thriller
Uitgave: paperback, 288 pagina’s
Uitgever: Ambo|Anthos uitgevers, 5 juni 2020
ISBN: 978 90 26342 28 8
ISBN: 978 90 26342 29 5 (eBook)

Benieuwd naar wat er nog meer verschijnt bij  Ambo|Anthos uitgevers?
Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via www.amboanthos.nl/nieuwsbrief


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.