vrijdag 19 juni 2020

Vandaag in de schijnwerpers: 'Oververhit' geschreven door Inge Spaan

Op 26 juni verschijnt bij uitgeverij LetterRijn 'Oververhit', een (feelgood-) thriller van de debuterende auteur Inge Spaan.


Oververhit

Het is de 28-jarige Jolijn gelukt haar leven in te richten zoals ze het zelf graag ziet. De enige dissonant vormt haar relatie met de getrouwde Bastiaan; een obstakel op haar uitgestippelde pad dat ze graag opgelost zou zien. Het lijkt te lukken en het geluk lacht haar toe, tot de eerste tegenslag zich aandient en dat blijkt het begin van een reeks te zijn. In eerste instantie houdt Jolijn vast aan toeval en pech, tot er een moment komt dat ze niet meer kan ontkennen dat iemand het op haar heeft gemunt. Maar hoe kan ze terugvechten als ze niet weet tegen wie en waarom? Zal Jolijn tijdig achterhalen hoe ver de onbekende zal gaan en hoe groot het gevaar is dat ze loopt?
(bron info: achterflap)

De auteur:

Een accountant die een thriller schrijft? Het bestaat. Inge Spaan (1980) werkt sinds de afronding van haar studie accountancy in de beroepsgroep die door velen als één van de saaiste wordt gezien. Gelukkig kan ze haar creativiteit kwijt in het schrijven van boeken en verhalen. Haar debuut Oververhit is hiervan het resultaat. Inge is geboren en woonachtig in de Achterhoek.

Oververhit reserveer je bij je lokale boekhandel of bij

Een gesigneerd exemplaar van Oververhit kun je aanvragen op de facebook-pagina  Inge Spaan – auteur. Druk hiervoor op de gekleurde link.

Boekgegevens:
Titel: Oververhit
Auteur: Inge Spaan
Genre: feelgood thriller
Uitgave: paperback, 248 pagina’s
Uitgever: uitgeverij LetterRijn, 26 juni 2020
ISBN: 978 94 91875 97 7


Met dank aan uitgeverij LetterRijn voor het toezenden van een recensie-exemplaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.