donderdag 15 januari 2015

Nog te lezen: 'De vervloekte erfenis' van P.A. MilaniDe vervloekte erfenis
Deel 1 - Het Tussendoor

Auteur: P.A. Milani
Genre: fantasy, young adult
Uitgave: paperback, 203 pagina's
Uitgeverij: De Graveinse Abeel, november 2014
ISBN: 978 94 62600 19 5

Ook als groteletterboek verkrijgbaar
ISBN groteletterboek: 978 94 62600 75 1
Aantal bladzijden groteletterboek: 558

Het verhaal:
Liberty is een normale tiener, tot haar vader verongelukt. Na zijn dood proberen mensen Liberty te vermoorden. Ze wordt ontvoerd door onbekenden, die zichzelf de Protectio noemen. Ze brengen haar naar het Tussendoor. Daar ontdekt ze dat ze de erfgename van de vervloekte graaf van Chandi is. Deze graaf vermoordde in de Middeleeuwen een edelman, maar de edelman vervloekte vervolgens de graaf. De vloek is overgegaan op Liberty.
Eén van de leden van de Protectio is Jared, een aantrekkelijke jongen. Samen met Jared gaat Liberty op zoek naar de manier om de vloek op te heffen. Maar als ze gevoelens voor Jared krijgt, ontdekt ze dat ze niet vrij is in de keuze van haar levenspartner. Wat moet ze doen? Is er een toekomst voor haar met Jared? En zal het haar lukken de vloek op te heffen?

Over de auteur:
Ik las een indrukwekkende blog van Parisa gedateerd 8 december 2014. Lees gerust even mee.
Dan zul je net als ikzelf nog benieuwder worden naar De vervloekte erfenis – Deel 1 – Het tussendoor.

P.A. Milani (1988) werd geboren in Iran, Teheran, en verhuisde op zevenjarige leeftijd naar Nederland. Op de middelbare school was ze al bevangen door de magie van het geschreven woord. Dit resulteerde in haar examenjaar tot haar eerste roman Het Licht.

Tijdens haar studie Criminologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam hield ze zich bezig met het schrijven van artikelen voor verschillende universitaire magazines. Haar voorliefde voor het schrijven van verhalen bleek echter groter te zijn dan het produceren van wetenschappelijke artikelen.
Tijdens haar bachelor opleiding schreef ze vol enthousiasme De vervloekte erfenis – Deel 1 – Het tussendoor.

In Libris Libertas (in boeken vind je vrijheid) is haar persoonlijke levensmotto en ze hoopt de essentie van deze uitspraak op haar lezers over te brengen in het eerste deel van De vervloekte erfenis.


Bekijk hier de boektrailer.

2 opmerkingen:

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.