zondag 11 januari 2015

Verwacht: 'Over de schreef' van Karen Rose.

Over de schreef

Karen Rose is de koningin van thrillers met een flinke dosis romantiek.
In Over de schreef is de mix van spanning en romantiek weer voelbaar op elke pagina. Een pageturner!

Inspecteur Stevie Mazzetti heeft al zoveel tegenslag gehad, dat wens je niemand toe. Maar ze is een vechter met een groot rechtvaardigheidsgevoel. Als ze erachter komt dat een oud-collega zich in de nesten heeft gewerkt, wil ze de waarheid boven tafel krijgen. Haar vriend Clay is als voormalig marinier gewend om overal gevaar te zien. Wanneer Stevie in deze zaak te maken krijgt met een psychopaat, doet hij alles doen om Stevie te beschermen, maar dan moet ze wel uit handen zien te blijven van een moordenaar die niets te verliezen en iets angstaanjagends te verbergen heeft.

Auteur: Karen Rose
Genre: thriller
Uitgave: paperback 576 pagina's
Uitgever: Uitgeverij De Fontein
Verwacht: 19 mei 2015
ISBN: 978 90 26136 95 5 

Over de auteur:
De thrillers van Karen Rose worden uitgegeven in twaalf landen en zijn bij verschijning instant-bestsellers in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Duitsland. Met elk nieuw boek neemt haar populariteit toe. Ook in Nederland stijgt de ster van Karen Rose met elk nieuw boek. Voordat ze zich fulltime aan het schrijven wijdde, was Karen Rose een succesvol chemicus. Ze woont in Florida met haar man en kinderen, en als ze niet schrijft, traint ze voor haar zwarte band in karate.

Eerder las ik van haar In vertrouwen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.