zaterdag 27 januari 2018

***WINACTIE*** Deze actie is nu gesloten. De deelnemende bloggers hebben een naam doorgegeven aan Christine Charliers, die een uiteindelijke winnaar zal bepalen. Succes voor iedereen!

Winactie


Vandaag maak je hier niet kans op één, maar op twee boeken geschreven door Christine Charliers.

Over In de ban van de wolf
De veertienjarige Esther woont in een saai dorpje in de Pyreneeën en leidt een doodnormaal leven. Ze heeft een bijbaantje in de supermarkt, helpt haar moeder in het huishouden en wil met haar vriendinnen naar een feestje. Maar aan dat zorgeloze leventje komt een einde … Op een avond, als Esther alleen thuis is, dringen drie mannen het huis binnen en vallen haar aan. Ze spuiten een vreemde vloeistof in haar nek en bedreigen haar. Voor Esther weet wat er gebeurt, zijn ze weer verdwenen. 
De volgende dag is alles anders. Esthers lichaam lijkt niet meer hetzelfde. Ze wordt sterker en sneller, en haar zintuigen zijn hypergevoelig – maar ze is niet veilig. De drie mannen maken jacht op haar … Wat willen ze in hemelsnaam?

Over Jacht op het antiserum (deel 2 van In de ban van de wolf)
Het spannende vervolg op In de ban van de wolf.
Esther worstelt steeds meer met haar wolveneigenschappen. Samen met Jonathan wil ze zo snel mogelijk een antiserum te pakken krijgen. Vooral op school heeft Esther het moeilijk, waar pestkop Sandra haar voortdurend in het nauw drijft... 

Hoe doe je mee:
Reageer op mijn mijn boekenpagina op Facebook zodat ik weet dat je meedoet. 
De winactie duurt tot zaterdag 10 februari a.s. 19.00 uur. Met de winnaar wordt zo snel mogelijk contact opgenomen en de uiteindelijke winnaar wordt bepaald door Christine Charliers.

*** Let op: Je kunt niet alleen op dit blog meedoen met deze winactie. Hieronder staan de links naar alle blogs die aan deze winactie meedoen. Maak ook daar kans op deze twee boeken. Niet geschoten is altijd mis... Mocht je niet af willen wachten of je gewonnen hebt, koop dan deze boeken bij je lokale boekhandel of bij:
bol.com In de ban van de wolf
Standaard Boekhandel In de ban van de wolf

bol.com Jacht op het antiserum
Standaard Boekhandel Jacht op het antiserum.Met dank aan Christine Charliers en Clavis Books voor het mogelijk maken van deze winactie.