vrijdag 12 april 2019

Eind april 2019 verschijnt bij uitgeverij LetterRijn de actiethriller De Saraceense Samenzwering van Era RichmenDe Saraceense Samenzwering

Eind april 2019 verschijnt bij uitgeverij LetterRijn de actiethriller De Saraceense Samenzwering van Era Richmen (pseudoniem van het schrijversduo Herman Zandstra en Eric Bakker)

Over De Saraceense Samenzwering

Uit de kerncentrales van Iran zijn splijtstofstaven ontvreemd. Israël en de Verenigde Staten voelen zich hierdoor ernstig bedreigd. Zozeer zelfs dat de Israëlische regering overweegt de Iraanse kerncentrales te bombarderen. Geheim agent Jim Matteos wordt belast met het onderzoek naar de verdwenen splijtstofstaven. In Iran ontmoet hij Soraya, een vrouw die beweert over belangrijke informatie te beschikken. De splijtstofstaven zouden in het bezit zijn van een onbekende groepering. Op het moment dat ze overeenstemming bereiken over de voorwaarden waaronder Soraya haar informatie prijsgeeft, vindt er een verschrikkelijke aanslag plaats. Meerdere aanslagen volgen. Niemand eist de verantwoordelijkheid voor de terreurdaden op en vreemd genoeg zijn bij geen van de aanslagen splijtstofstaven ingezet. Het enige aanknopingspunt voor de CIA zijn de mysterieuze codes die steeds door de daders op de plaats van de aanslagen worden achtergelaten. De boodschappers van het kwaad werken toe naar een laatste, ultieme aanslag waarbij de splijtstofstaven wel worden ingezet.

Over de auteurs

Eric Bakker, geboren in Amsterdam, is na het Gymnasium zijn maatschappelijke carrière begonnen in de vastgoedsector. In die branche heeft hij diverse leidinggevende functies bekleed en is hij, inmiddels als zelfstandig ondernemer, nog steeds werkzaam.

Herman Zandstra, geboren in Hengelo (O), is van origine bedrijfskundige en heeft diverse managementfuncties vervuld op het gebied van Personeel & Organisatie. Momenteel is hij o.a. werkzaam als Hoofd Jeugdopleiding bij voetbalclub RCL te Leiderdorp.

Beide schrijvers houden van non-fictie, realistische verhalen met thema’s die ertoe doen. Hun boeken worden betiteld als, spannend, vlot en filmisch beschreven. In 2011 zag Het Dubai Ultimatum het levenslicht. Drie jaar later volgde Het Slater Delict en in april 2019 De Saraceense Samenzwering.

De auteurs schenken het complete bedrag van de royalty’s van het boek aan WarChild.

De Saraceense Samenzwering reserveert u bij uw lokale boekhandel of bij

Boekgegevens
Titel: De Saraceense Samenzwering
Auteur: Era Richmen 
Genre: actiethriller
Uitgave: paperback, 330 pagina's
Uitgever: Uitgeverij LetterRijn, 26 april 2019
ISBN: 978 94 91875 82 3 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.