donderdag 11 april 2019

Mag ik uw aandacht voor: 'Solo' geschreven door Luna Zegers

Mijn verhaal over verdriet en rouw, en de troost van muziek - Luna Zegers


Solo

Lonneke werd geboren in het Brabantse Overloon en groeide op in een liefdevol gezin. Maar in haar eindexamenjaar overleed haar vader aan een zeldzame erfelijke hersenafwijking. Niet veel later blijkt haar zus Marieke aan dezelfde ziekte te lijden; ook zij komt te overlijden. Ruim twee jaar daarna stierf haar moeder onverwacht aan kanker. Radeloos van verdriet zonderde Lonneke zich af, alle therapie├źn ten spijt. Pas toen ze op reis door India bij toeval kennismaakte met de Spaanse flamencomuziek, wist ze hoe ze uiting kon geven aan haar grote verdriet. Lonneke werd Luna en studeerde als eerste buitenlander ooit af aan het prestigieuze conservatorium van Barcelona. Als flamencozangeres vond ze een stem om haar bitterzoete levenslied te vertolken.
De auteur:
'Solo' van Luna Zegers is een uniek en persoonlijk verhaal over een Nederlandse vrouw die haar stem vond in de Spaanse flamencomuziek. Luna Zegers studeerde in 2015 als eerste niet-Spaanse af aan de opleiding flamencozang aan het prestigieuze conservatorium ESMUC in Barcelona. In 2016 verscheen haar eerste cd Entre dos mundos.

Neem ook een kijkje op de website van Luna.

Solo koopt u bij uw lokale boekhandel of bij

Boekgegevens
Titel: Solo
Auteur: Luna Zegers
Genre: autobiografie, familiekroniek, reisverslag
Uitgave: paperback, 248 pagina's
Uitgever: Ambo|Anthos Uitgevers, november 2017
ISBN: 978 90 26339 19 6
ISBN: 978 90 26339 20 2 (eBook)


Met dank aan Ambo|Anthos Uitgevers voor het toezenden van een recensie-exemplaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.