woensdag 1 april 2020

Binnenkort verwacht: 'Zand' geschreven door Koen D'haene.Zand

Reddingswerkers hebben Mats jaren geleden uit een gletsjer bevrijd, maar zelf herinnert hij zich daar niets van. Samen met zijn psycholoog slaagt hij er moeizaam in een nieuw leven op te bouwen. 
De zoektocht naar zijn verleden leidt hem naar Sarah, de vrouw die vaak opduikt in zijn verwarde dromen. Als hij op het eiland Schiermonnikoog erg dicht bij haar in de buurt komt, worden de omstandigheden van de val in het ijs stilaan duidelijk. 
Is Sarah wel de vrouw die hij zich herinnert?


‘Kan ik soms iets voor je doen?’ Ik doe mijn best om niet vriendelijk te klinken. Als hij nu niet weggaat, ga ik zelf lopen zonder nog iets te zeggen.

‘Neen, dat niet,’ zegt hij nogal binnensmonds. Dat Nederlands van die Friezen klinkt altijd net weer een beetje anders.

‘Nou dan …’

Laat me dan in godsnaam met rust, bedenk ik er in stilte bij terwijl ik hem onverstoorbaar blijf aankijken. Hij kijkt van me weg terwijl hij de juiste woorden zoekt.

‘Ik … ik zal het me vast alleen maar inbeelden, maar ik denk dat wij elkaar kennen …’

(bron info: LetterRijn)
De auteur:

Koen D’haene (Wevelgem 1964) schreef romans en verhalen voor kinderen, jongeren en volwassenen, o.m. Gek van een eiland (2010) en Ketters van de Kemmelberg (2017).

Zand is het zelfstandig leesbare vervolg op zijn misdaadroman IJs (2016). De roman speelt zich af op Schiermonnikoog, het eiland waar IJs eindigde.Bericht van LetterRijn:
“Wanneer je het boek vóór 18 april 2020 aanschaft in onze webshop, krijg je het kort na die datum gesigneerd met de post. De kosten van verzending komen binnen Nederland voor rekening van LetterRijn. (Signeren is onder voorbehoud van het verloop van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus)”

Zand reserveert u bij:

Boekgegevens:
Titel: Zand
Auteur: Koen D’haene
Genre: misdaadroman
Uitgave: hardcover, 229 pagina's
Uitgever: Uitgeverij LetterRijn, leverbaar vanaf 17 april 2020
ISBN: 978 94 91875 99 1
ISBN: 978 94 93192 01 0 (eBook)


Met dank aan Uitgeverij LetterRijn voor het toezenden van een recensie-exemplaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.