donderdag 9 april 2020

Vandaag in de schijnwerpers: 'Revolutie' geschreven door Annette van Zuijlekom de Zeeuw


Revolutie

Dankzij de industriƫle revolutie - een snelle ontwikkeling buiten onszelf - verandert het dagelijks leven enorm. Het wordt tijd dat we ook het tempo van onze innerlijke ontwikkeling op gaan voeren - De revolutie van de liefde.

Een liefdesverhaal dat geen tijd kent.

Bilaneiland 2018
Bliss leidt een eenvoudig maar zinvol leven en ze is eigenaar van een strandtent. Ze werkt en woont in een afgelegen baai en lijkt niets gemeen te hebben met de rijke en machtige, maar ook oppervlakkige familie Lorenson. Behalve de bijzondere grond die zij in hun bezit hebben, want daar heeft Bliss grootse plannen mee. Wanneer ze Xander Lorenson ontmoet in een club, wordt de mogelijkheid om haar doel te kunnen bereiken, haar voor de voeten gegooid. Als Bliss naast een sterke lichamelijke aantrekkingskracht ook een onlosmakelijke verbinding voelt tussen hen twijfelt ze of ze wel gebruik kan, en wil maken van deze buitenkans.

Bilaneiland 1718
Roos Kirby neemt een sprong in het diepe als ze in gaat op het aanbod van Dominic Lorenson. Ze gaat voor hem werken als kinderjuf in het paleis waar hij woont met zijn gezin. Op dat moment beseft Roos nog niet, dat de keuzes die ze daar gaat maken, driehonderd jaar later, grote gevolgen zullen hebben.

Leesvermaak en levensverdieping gaan hand in hand in deze roman met onder andere de grootste misvatting over de liefde, en hindernis die ervoor zorgt dat onze zelfliefde zich zeer traag ontwikkelt.
(bron info: achterflap)

De auteur:

Annette van Zuijlekom de Zeeuw (1971) is geboren en opgegroeid in Zuid-Holland. Op haar negenentwintigste is ze samen met haar man, dochter en ongeboren zoon verhuisd naar een klein dorpje in Drenthe.
Eerder verscheen de trilogie: De Legende van Bilaneiland.
Lees meer over Annette op haar mooie website Zara4Life.

Boekgegevens:
Titel: Revolutie
Auteur: Annette van Zuijlekom de Zeeuw
Genre: roman
Uitgave: paperback, 376 pagina’s
Uitgever: Zara4Books, wordt verwacht 14 april 2020
ISBN: 978 90 83056 80 7
NUR: 340

Hoe u Revolutie aan kunt schaffen leest u op de website website Zara4Life.


Met dank aan Zara4Books voor het toezenden van een recensie-exemplaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.