woensdag 1 april 2020

Vandaag in de schijnwerpers: 'Geythorn - De wraak van de Flagellant' geschreven door Bernand Timmer

Giethoorn lijkt een o zo vredig dorp.
Maar je moest eens weten


Geythorn 
De wraak van de Flagellant
Ben Stil (1)


Een meeslepende actiethriller in het door overtoerisme geplaagde internationaal bekende waterdorp Giethoorn. Waar het in de grachten filevaren is en waar de strijd om het Gieterse vastgoed lijkt uit te draaien op een ware oorlog.

Op een mooie zomerdag wordt een bekende bewoner als vermist opgegeven. Zijn bootje wordt teruggevonden in het nabij gelegen natuurgebied. De politie gaat in eerste instantie niet uit van een misdrijf. Wanneer privédetective Ben Stil wordt ingeschakeld, krijgt deze zaak al gauw een andere wending. Wat hebben de anonieme ansichtkaarten en een schimmige investeringsmaatschappij op Curaçao hier mee te maken?

Als een reeks van gruwelijkheden volgt, komt onder de bewoners van dit dorp een diep duister verleden tot leven.
(bron info: achterflap)

De auteur:

Bernand Timmer (1973) is sinds 2006 werkzaam binnen het Waterplan, een samenwerkingsverband tussen de waterpolitie en diverse diensten binnen de gemeente Steenwijkerland, waaronder Giethoorn.
‘Geythorn, de wraak van de Flagellant’ is zijn debuut. Dit is het eerste deel uit de beoogde Ben Stil-reeks, een serie spannende boeken over privédetective Ben Stil.Geythorn – De wraak van de Flagellant koopt u bij uw lokale boekhandel of bij


Boekgegevens:
Titel: Geythorn – De wraak van de Flagellant
Reeks: Ben Stil (1)
Auteur: Bernand Timmer
Genre: detective, thriller
Uitgave: paperback, 216 pagina’s
Uitgever: Parrabel Uitgeverij, maart 2020
ISBN: 9789083039701
NUR: 331, 332


Met dank aan de auteur voor het toezenden van een recensie-exemplaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.