zaterdag 1 april 2023

Dat wordt smullen! Vandaag in de schijnwerpers: 'Het zal nooit meer kaviaar zijn' geschreven door Marja West & Anna Bontekoe

Lukt het Sofia om een raadselachtige verdwijning op te lossen met haar kookkunsten?

Inclusief 18 vega(n) recepten


Het zal nooit meer kaviaar zijn

De Nederlandse Sofia werkt bij een bank in New York. Als ze een klant bewusteloos bij de bankkluisjes in de kelder vindt, neemt ze een gevaarlijke beslissing. Dit is het begin van een reeks gebeurtenissen die ertoe leiden dat Sofia als kok bij een grote maffiabaas gaat werken. Door het bereiden van verrukkelijke maaltijden wint ze het vertrouwen van de topcriminelen en achterhaalt zo hun geheimen. 

In dit boek vind je naast het spannende verhaal van Sofia en de ware gebeurtenissen rondom de New Yorkse maffia in de jaren 70, ook achttien kleurrijke en heerlijke vega(n) recepten.
Marja West schreef dit spannende boek samen met haar dochter, chef-kok Anna Bontekoe.

“Dit boek is een prachtig passieproject waarin onze disciplines samenkomen. Ik ben ongelooflijk trots dat ik dit samen met moeder heb mogen maken.” - Anna Bontekoe

De auteurs Marja West en Anna Bontekoe:

Auteur Marja West schrijft thrillers, audioseries, feelgoodromans en non-fictie. 
Anna Bontekoe is chef. Ze kookt voornamelijk vegetarisch, maar vooral zo duurzaam en lokaal mogelijk.

Anna Bontekoe over zichzelf:
“Ik woon en werk al jaren in het prachtige Groningen. Ik ben onder andere Chef-kok geweest bij restaurant De Groene Stoel in hartje Stad. Daar kookte ik voornamelijk vegetarisch en veganistisch maar vooral zo duurzaam en lokaal mogelijk. Naast mijn werk in de horeca heb ik ook veel op de markt en in het buitenland gewerkt.”
Lees meer over Anna en haar werk op haar website.

Marja West:
Marja West werd geboren in Bakkum, Noord-Holland. In 2013 gooide ze haar leven om en ging schrijven. Haar debuut, de komische thriller Uitgeteld (2015), haalde de longlist van De Diamanten Kogel en kreeg lovende kritieken in landelijke dagbladen. Recensenten vergeleken haar werk met dat van Roald Dahl.
Neem ook een kijkje op haar website.

Na Uitgeteld verschenen nog een groot aantal thrillers en verhalen, zo schreef ze voor Storytel onder andere de serie Graviton. Bij De Crime Compagnie kwam onder haar pseudoniem ‘ Anna West’ de psychologische thriller Het spel van leugens uit. Ook schreef ze samen met Jürgen Snoeren Verloren in de jungle, het waargebeurde verhaal over de mysterieuze verdwijning van Kris en Lisanne in Panama. In 2021 verscheen onder haar pseudoniem ‘Anna Thomas’ de feelgoodserie Nueva Vida.

Het zal nooit meer kaviaar zijn koopt u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:

Titel: Het zal nooit meer kaviaar zijn
Auteur(s): Anna Bontekoe, Marja West
Genre: thriller, vegetarisch kookboek
Uitgave: paperback, 300 pagina’s
Uitgever: De Crime Compagnie, verwacht 5 april 2023
ISBN: 9789461097378
ISBN: 9789461097606 (eBook)
NUR: 332,444


Met dank aan De Crime Compagnie voor het toezenden van een recensie-exemplaar.
(bron info: De Crime Compagnie)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.