vrijdag 7 april 2023

Graag uw aandacht voor: 'Naar de Bron van Leven - kanker als inwijdingsweg' geschreven door Judith Kiowa

 kanker als inwijdingsweg


Naar de Bron van Leven

Eind 2019 blijkt Judith longkanker te hebben in een vergevorderd stadium. Het doormaken van deze levensbedreigende ziekte wordt voor haar een transformerende levenservaring. Door de confrontatie met haar sterfelijkheid opent zich een deur naar meer bewustzijn over leven en dood, gezondheid en ziekte en gelukkig en zinvol leven als mens op aarde.

Judith sluit haar praktijk als gezondheidszorgpsycholoog, hervindt de verbinding met de levensbron in haarzelf en activeert op verschillende manieren het zelfhelend vermogen van haar lichaam. 

Naar de Bron van Leven is een hoopgevend boek dat aanmoedigt om te luisteren naar de wijsheid van je lichaam, ziel en geest. Door het bewust activeren van je zelfhelend vermogen kan het natuurlijke evenwicht herstellen, kun je weer heel worden en daarmee de kans op genezing vergoten. 

De auteur:

Van jongs af aan heeft Judith zich beziggehouden met grote vragen als: wat is de essentie van leven, lijden en doodgaan? Wat is de werkelijkheid? En: wat is waarheid? 
Zowel in haar persoonlijk leven als in haar professionele leven als lichaamsgericht werkende gz-psycholoog (gezondheidszorgpsycholoog), zijn bewustzijnsontwikkeling en spiritualiteit altijd belangrijke drijfveren geweest. Haar ervaringen met uitgezaaide longkanker leidden tot een intens bewustwordings- en helingsproces dat zij openhartig beschrijft in haar debuut Naar de Bron van Leven – kanker als inwijdingsweg. 

Sinds februari 2021 is de longkanker in remissie. Door eenvoudig te zijn en te doen wat haar hart vervult, wil Judith bijdragen aan licht en liefde op aarde.

Neem ook een kijkje op Lumineus Leven: haar website.

Naar de Bron van Leven – kanker als inwijdingsweg koopt u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:

Titel: Naar de Bron van Leven – kanker als inwijdingsweg
Auteur: Judith Kiowa (pseudoniem)
Genre: literaire non-fictie
Thema: Omgaan met ziekte en specifieke gezondheidstoestanden
Uitgave: paperback met illustraties, 147 pagina’s
Uitgever: ParisBooks, maart 2023
ISBN: 9789493280786
NUR: 320


Met dank aan de auteur voor het toezenden van een recensie-exemplaar.
(bron info: ParisBooks)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.