woensdag 17 mei 2023

Binnenkort verwacht 'Veertien woorden' geschreven door Ronald van den Broek

 


Veertien woorden

Kruip in de huid van een FBI-agent en ontdek de duistere kant van New York City in de vijfde thriller van Ronald van den Broek. Wanneer je eenmaal aan ‘Veertien woorden’ begint, wil je niet meer stoppen! "De beeldende schrijfstijl van Van den Broek heeft me in zijn macht gehad." Laat het verhaal je meeslepen tijdens het lezen van deze bloedstollende thriller. ‘Veertien woorden’ verschijnt op 31 mei.

Hier gaat ‘Veertien woorden’ van Ronald van den Broek over:

Een stel bizarre sterfgevallen in New York hebben twee dingen gemeen: de slachtoffers zijn Nederlanders en het getal veertien.

FBI-agent Jasleen Martens wordt geconfronteerd met een reeks bijzondere ongevallen. Al snel vermoedt ze dat er meer aan de hand is, maar wanneer ze met de theorie komt dat er in New York een seriemoordenaar actief is die het op Nederlanders heeft voorzien, staat ze er alleen voor.

Koppig besluit ze haar onderzoek voort te zetten en al snel raakt Jasleen verstrikt in een gevaarlijke wereld van machtspolitiek en gewetenloze spelers. Haar zoektocht leidt haar van het regenachtige Nederland naar de besneeuwde bossen van Upstate New York, naar oude bekenden, begraven problemen en levensgevaarlijke confrontaties. Terugvallen kan ze maar op één ding: het getal veertien.

Wil je alvast een exemplaar van dit boek reserveren? Dat kan! 

De auteur:

Ronald van den Broek is jurist en woont in Amsterdam. In 2014 debuteerde hij met de thriller 'Varkensbloed in chocolade'. 'Veertien woorden' is alweer zijn vijfde thriller.
Neem een kijkje op zijn website.


(bron info: Uitgeverij Palmslag)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.