woensdag 3 mei 2023

Vandaag in de schijnwerpers: 'Sluw' geschreven door José Kruijer

 


Sluw


Vertrouwen is het grootste bewijs van liefde

Om haar leven weer op de rails te krijgen, vertrekt Day van Eck naar het buitenland voor een nieuwe baan, maar de ware reden is heel anders. De reis moet haar dichter bij de doodsoorzaak van haar moeder brengen. Day gelooft niet in een ongeluk. Wanneer ze in haar moeders dagboek een geheim ontdekt, haalt dat het slechtste in haar naar boven. Met alle gevolgen van dien. Na al die jaren laat ze zich niet meer afschepen en zint op wraak.


De auteur:

José Kruijer viert in 2020 haar 25-jarig jubileum in het basisonderwijs. Naast het lesgeven heeft ze een grote passie voor schrijven. Als kind is ze al bezig met fantasieverhalen. In 2016 volgt ze een schrijfcursus bij een auteur, ze besluit dan door te zetten tot een uitgeefcontract. In 2017 lanceert ze haar eerste roman “Verzwegen”. Daarna volgt de roman “Manzanilla”. Beide romans spelen zich af in Noord-Holland, de provincie waar ze woont met haar gezin.
José maakt door de schrijfwedstrijd “28 Blauwe violen” kennis met Godijn Publishing. Haar verhaal “Misstap” verschijnt in deze bundel. 
In 2020 stapt ze over naar Godijn Publishing waar ze haar roman “De weddenschap” lanceert. 
José Kruijer stond met drie titels (Verzwegen, Manzanilla en De weddenschap) in de top 10 bij de verkiezing ‘Beste Nederlandse Vrouwenthriller’. Ook over ‘Verkeerd gegokt’ ontving ze lovende recensies.

De lezers over haar spannende romans:

“Ik heb alle boeken van José gelezen en keer op keer overtreft zij zichzelf. Ik kijk nu al uit naar haar nieuwe boek.”

“En weer heeft José Kruijer bewezen een zeer spannende roman te kunnen schrijven. Vlotte dialogen die vloeiend in elkaar over lopen. De prachtige beschrijvingen van het eiland Malta maken dit boek echt tot een pageturner!”

“Wat heb ik weer genoten van dit boek, helaas al in twee dagen uitgelezen, omdat je te nieuwsgierig bent naar het vervolg en ieder vrij moment weer in het boek duikt.”

Sluw koopt u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:

Titel: Sluw
Auteur: José Kruijer
Genre: spannende roman
Uitgave: paperback, 342 pagina’s
Uitgever: Godijn Publishing, april 2023
ISBN: 9789464641059
ISBN: 9789464641066 (eBook)
NUR: 301 


Met dank aan Godijn Publishing voor het toezenden van een recensie-exemplaar.
(bron info: Godijn Publishing)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.