donderdag 11 mei 2023

Graag uw aandacht voor: 'Losse handjes' geschreven door Lyona Rose

 Een gevaarlijke tienerliefde


Losse handjes


Losse handjes gaat over Senna, een tienermeisje van dertien jaar dat in een gevaarlijke relatie terechtkomt wanneer ze de oudere Valentino ontmoet. Senna groeit op bij haar afstandelijke pleegmoeder en kent geen fijne thuissituatie. 
Op zoek naar liefde en veiligheid raakt ze in de ban van Valentino en krijgt ze na een periode van grooming ineens te maken met mishandeling en seksueel geweld. Uit angst voor de manipulatieve Valentino houdt ze haar geheim verborgen voor de buitenwereld, zelfs voor haar beste vriendin Nicki. Op verschillende momenten maakt Senna keuzes die niet goed voor haar uitpakken. Ze kan op die momenten niet anders. Of had het toch gekund? Wat zou jij doen? 

Dit boek is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en bevat schokkende elementen die tieners en hun ouders kunnen waarschuwen voor mishandeling en seksueel misbruik in relaties die tieners en jongvolwassenen aangaan. Seksueel geweld en mishandeling is strafbaar in Nederland en het is belangrijk om alle jonge tieners hier bewust van te maken, zeker wanneer ze vanuit huis geen kennis hebben meegekregen over deze zaken.
Losse handjes is hét boek over een gevaarlijke tienerliefde en bedoeld voor de volwassenen en jongeren van nu. Het brengt de minder mooie waarheid die ook in tienerrelaties kan plaatsvinden, aan het licht.

De auteur:

Lyona Rose is 32 jaar en geboren en getogen in Amsterdam. Ze volgde de opleiding tot pedagogisch hulpverlener aan de Hogeschool vanwege haar liefde voor de medemens. Van jongs af aan was ook schrijven een van haar grootste passies in het leven. Het begon met schrijven in dagboeken en al gauw kwam ze erachter dat ze het leuk vond om boeken te maken en haar eigen verhalen te schrijven.

Losse handjes koopt u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:

Titel: Losse handjes
Auteur: Lyona Rose
Genre: literaire non-fictie
Uitgave: paperback, 200 pagina's
Uitgever: Uitgeverij Nobelman, mei 2023
ISBN: 9789491737607
NUR: 320  


Met dank aan Uitgeverij Nobelman voor het toezenden van een exemplaar.
(bron info: Uitgeverij Nobelman)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.