donderdag 8 juni 2023

Vandaag in de schijnwerpers: 'Je speelt met vuur' geschreven door Astrid Sercu

 DRIE VRIENDINNEN.
ÉÉN BRANDSTICHTER.


Je speelt met vuur

Een gebroken gezin runt een kamphuis in de bossen. Vader Remco doet zijn best om bezoekers hartelijk te ontvangen, maar heeft steeds meer moeite om de rekeningen te betalen. 
Ook tienerzoon Thibo helpt mee, al zit hij eigenlijk niet te wachten op al die scholieren. Wanneer hartsvriendinnen Mien, Alix en Victoria aankomen in het kamphuis en per toeval een geheime kamer ontdekken, beseffen ze al snel dat het gezin heel wat te verbergen heeft.

Een vlotte maar bloedstollende whodunit waarin drie vriendinnen voor elkaar door het vuur gaan. Voor lezers vanaf 12 jaar.


De auteur:

Astrid Sercu is geboren op 13 februari 1992 in Roeselare. Ze is gek op lezen, schrijven en toneelspelen. Sinds 2011 was ze regelmatig op televisie te zien als het personage Paula in de Ketnetreeks Galaxy Park. 
In 2014 studeerde ze af als leerkracht lager onderwijs en tot op heden geeft ze lessen woordkunst aan de Stedelijke Academie voor Podiumkunsten in Roeselare. 
Van kinds af aan droomde Astrid ervan om een spannend boek te schrijven voor de jeugd. Je zult van me houden was haar debuut.
Neem ook een kijkje op haar website.

Je speelt met vuur koopt u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:

Titel: Je speelt met vuur
Auteur: Astrid Sercu
Genre: Young Adult, vanaf 12 jaar
Uitgave: hardcover, 200 pagina’s
Uitgever: Uitgeverij Clavis, april 2023
ISBN: 9789044849097
NUR: 284


Met dank aan Uitgeverij Clavis voor het toezenden van een recensie-exemplaar.
(bron info: Uitgeverij Clavis)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.