vrijdag 2 juni 2023

Vandaag in de schijnwerpers 'Veertien woorden' geschreven door Ronald van den Broek

 Kruip in de huid van een FBI-agent en ontdek de duistere kant van New York City in de vijfde thriller van Ronald van den Broek


Veertien woorden

Een stel bizarre sterfgevallen in New York hebben twee dingen gemeen: de slachtoffers zijn Nederlanders en het getal veertien.

FBI-agent Jasleen Martens wordt geconfronteerd met een reeks bijzondere ongevallen. Al snel vermoedt ze dat er meer aan de hand is, maar wanneer ze met de theorie komt dat er in New York een seriemoordenaar actief is die het op Nederlanders heeft voorzien, staat ze er alleen voor.

Koppig besluit ze haar onderzoek voort te zetten en al snel raakt Jasleen verstrikt in een gevaarlijke wereld van machtspolitiek en gewetenloze spelers. Haar zoektocht leidt haar van het regenachtige Nederland naar de besneeuwde bossen van Upstate New York, naar oude bekenden, begraven problemen en levensgevaarlijke confrontaties. Terugvallen kan ze maar op één ding: het getal veertien.

De auteur:

Ronald van den Broek is jurist en woont in Amsterdam. In 2014 debuteerde hij met de thriller 'Varkensbloed in chocolade'. 'Veertien woorden' is alweer zijn vijfde thriller.
Neem een kijkje op zijn website.

Veertien woorden koopt u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:

Titel: Veertien woorden
Auteur: Ronald van den Broek
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 344 pagina’s
Uitgever: Uitgeverij Palmslag, mei 2023
ISBN: 9789493245815
NUR: 305


Met dank aan Uitgeverij Palmslag voor het toezenden van een recensie-exemplaar.
(bron info: Uitgeverij Palmslag)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.