donderdag 16 november 2023

Het is er weer tijd voor: 'Zie ginds komt de stoomboot - Norah & Noor Deel 1' geschreven door Ludo Knollema met illustraties van David van Orsouw

 Noah & Noor (1)


Zie ginds komt de stoomboot

Noah en Noor gaan naar de intocht! Met opa en oma kijken naar Sint en Piet. Terwijl ze staan te wachten laten ze hun fantasie de vrije loop. Ze genieten van de vrolijke Pieten en opa en oma genieten van Noah en Noor.

Het Sinterklaasfeest is iets om elk jaar weer naar uit te kijken. Het ongelofelijke en bijzondere verhaal van al die Pieten en Sint die met een stoomboot naar ons toekomen.
Iedereen viert dat feest op een heel eigen wijze. Of je nou kind bent, een ouder, grootouder of een buur: het is een feest om naar uit te kijken.

Ludo Knollema viert al jaren met Ridder en de Prins het Sinterklaasfeest. Hoe houden we het zo eigentijds en zo eigen mogelijk? Een vraag die regelmatig rond gaat. Met Noah en Noor proberen we het verhaal zo compleet mogelijk te vertellen, zonder poespas en met de essentie: gezelligheid.

De auteur en de illustrator:

Lees HIER wat Ludo behalve schrijven nog meer doet... 
Lees HIER wat David behalve kinderboeken illustreren nog meer doet...

Zie ginds komt de stoomboot koopt u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:

Titel: Zie ginds komt de stoomboot
Serie: Noah & Noor (1)
Auteur: Ludo Knollema
Illustrator: David van Orsouw
Genre: kinderboek
Uitgave: hardcover, 28 pagina’s
Uitgever: Levendig Uitgever, november 2023
ISBN: 9789083306674


Met dank aan Levendig Uitgever voor het toezenden van een recensie-exemplaar.
(bron info: Levendig Uitgever)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.