donderdag 6 augustus 2015

Ik lees nu: 'Zin' van Jackie van Laren #feelgoodleesclub


Samen met de Hebban Feelgood Leesclub lees ik nu 'Zin' van Jackie van Laren.

Zin – mijn maand met Q

Van de achterflap:
Iedereen kent de schathemelrijke, razend aantrekkelijke Wessel Quist, bijnaam Q. Hij is een wereldberoemde trance-dj, producer, en de oprichter van het Moonbeam-event: een internationaal openlucht dance-event bij volle maan waar alles en iedereen in zilver gehuld is. En dondanks zijn overvolle agenda slaagt Q er ook nog in er een woest liefdesleven op na te houden: hij is een beruchte player met een onnavolgbare seksdrive.
Nina de Wit solliciteert bij Q Productions op de vacature van personal assistant voor Q. Ze wil na haar hippieachtige, grenzeloze opvoeding niets liever dan een burgerlijke baan, huis en man.
Maar Q, gedreven door iets onbespreekbaars uit zijn verleden, is allesbehalve burgerlijk.


'Zin' is deel een van een heerlijk romantische en vrolijke trilogie over een Hollandse Grote Liefde in de internationale wereld van de dance. Voor lezers van onder andere Jennifer Probst.

Over de auteur:  Jackie van Laren (Amsterdam, 1968) heeft twee grote passies in haar leven: muziek en verhalen. Al op jonge leeftijd schreef ze voor haar eigen plezier zowel fictie als poëzie en muziek. Een studie Nederlands en Engels, een nachtelijk bestaan op de poppodia van Nederland en een carrière in het uitgeefvak volgden. Met de Q-serie maakt ze haar debuut als schrijfster.


Boekgegevens:
Titel: Zin
Auteur: Jackie van Laren
Genre: roman
Uitgave: paperback, 352 pagina's
Uitgever: Meulenhoff Boekerij bv, 2015
ISBN: 978 90 225 7373 0
ISBN: 978 94 023 043102 (e-book)
NUR: 301
Koop dit boek bij uw lokale boekhandel of via:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.