dinsdag 25 augustus 2015

Mag ik even jullie aandacht?


Hebben jullie al gehoord over de Splinters-reeks?

Splinters is een nieuw project van Quasis Uitgevers. Vanaf januari 2016 publiceren zij iedere maand een kort verhaal in een kleine pocketuitgave. Deze korte verhalen worden door diverse schrijvers geschreven.
Een aantal bekende auteurs, zoals Isa Maron en de Engelse schrijfster Steph Swainston, maar ook schrijvers die aan het begin van hun carrière staan, zoals Likaiar en Nieske den Heijer. De verhalen vallen binnen de fantastische genres: fantasy, sciencefiction, bovennatuurlijke thriller, magisch realisme en horror.
De doelgroep van de serie is volwassen lezers, maar vier uitgaves zijn gereserveerd voor Young Adult-verhalen.
Voor ieder wat wils dus. Zeker wanneer je kennis wilt maken met deze genres is dit iets om naar uit te kijken.

Van een verdronken stad in een andere wereld tot Egypte tijdens de revolutie; de Splinters-reeks heeft het allemaal. Laat je meevoeren door verhalen vol dode meisjes, gevleugelde drugsdealers, reusachtige krokodillen, vampiers, halfbloed succambi, verloren graftombes en demonische vloeken.
Quasis Uitgevers publiceert boeken in de fantastische genres. De uitgeverij wil goede auterus die al enige tijd aan de weg timmeren in verhalenwedstrijden en digitale uitgaven helpen te debuteren en zichtbaar in de markt zetten.

In september zal bij Quasis het verhaal Een laatste dag van de Leidse schrijfster Likaiar uitkomen. Dit zal de eerste zijn in de Splinters-reeks.

Binnenkort meer over dit boekje en de auteur op mijn blog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.