dinsdag 11 augustus 2015

Verwacht in november: 'Op de hielen' van Karen Rose


Op de hielen

Karen Rose, de koningin van de romantische spanning.De spanning van Karin Slaughter vermengd met de romantiek van Nora Roberts. 'Op de hielen' is een thriller waarin stalkers, een erfenis en een duister verleden een rol spelen.

Psychologe Faith probeert een nieuw leven op te bouwen in het huis van haar oma dat ze onlangs erfde. Wanneer er in de buurt twee studentes worden vermist, en de FBI een groot onderzoek opent, wordt Faith geconfronteerd met een duister verleden dat ze graag had willen vergeten. En haar stalker lijkt dichterbij dan haar lief is...

Over de auteur:

De thrillers van Karen Rose worden uitgegeven in twaalf landen en zijn bij verschijning instant-bestsellers in de Verenigde Staten, Groot-Brittanniƫ en Duitsland. Met elk nieuw boek neemt haar populariteit toe. Ook in Nederland stijgt de ster van Karen Rose met elk nieuw boek. Voordat ze zich fulltime aan het schrijven wijdde, was Karen Rose een succesvol chemicus. Ze woont in Florida met haar man en kinderen, en als ze niet schrijft, traint ze voor haar zwarte band in karate.
Van haar verschenen in het Nederlands inmiddels Sterf voor mij,Schreeuw voor mij, Moord voor mij, De dood in haar ogen, De mond gesnoerd en Van mij alleen.
Bekijk hier de bibliografie

Boekgegevens:
Titel: Op de hielen
Auteur: Karen Rose
Genre: thriller
Uitgave: paperback, ca.752 pagina's
Uitgever: Uitgeverij De Fontein, 3 november 2015
ISBN: 978 90 26138 53 9
ISBN: 978 90 26138 54 6 (e-book)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.