dinsdag 23 februari 2016

'Een warm welkom' van Nora RobertsEen warm welkom

In dit boek twee verhalen over je ergens thuis kunnen voelen. Beide verhalen spelen zich af in een hotel.

Plaats voor geluk
B.J. is al vier jaar bedrijfsleidster van de Lakeside Inn in Vermont, een ouderwets hotel waar iedereen iedereen kent en waar de bediening weet wat de voorkeuren van hun gasten zijn. Ze zorgt ervoor dat de gasten zich thuis voelen. Ze is ver van overtuigd dat dit feit 'haar' hotel tot een succes heeft gemaakt. Wat haar betreft, blijft alles dan ook zoals het is. Helaas lijkt Taylor Reynolds, de nieuwe eigenaar, daar anders over te denken. Het lijkt erop dat hij het hotel wil laten verbouwen tot een resort. Ze staan lijnrecht tegenover elkaar. Is het mogelijk om hem van haar gelijk te overtuigen? Taylor doet soms alsof ze een klein kind is, daar heeft B.J. een enorme hekel aan.
Twee verschillende karakters, lijnrecht tegenover elkaar… dat moet elkaar aantrekken en dat doet het ook! Een voorspelbaar, romantisch verhaal dat soms niet snel genoeg gaat.

Diep water
Autumn wil Lucas vergeten. Na deze mislukte relatie heeft ze een vakantie verdiend in het hotel van haar tante. Helaas blijkt daar net een wat haar betreft onwelkome gast te zijn ingetrokken: Lucas, de man die haar hart heeft gebroken!
Het verhaal start als een voorspelbare roman, maar al snel loop de spanning op zoals we in een thriller van J.D. Robb kunnen verwachten. Er vindt een moord plaats en we kunnen meegenieten van het onderzoek naar de moordenaar. Een lekker spannende roman voor tussendoor.
Het leest heerlijk; zonder moeilijke woorden en met korte zinnen voor iedereen toegankelijk.

Beide verhalen spelen zich af in een heel andere tijd dan die wij nu kennen en de karakters gedragen zich dan ook overeenkomstig.
Onder deze naam schrijft Nora Roberts onder andere de spannende serie met de New Yorkse inspecteur Eve Dallas in de hoofdrol.


Nora Roberts heeft inmiddels meer dan 200 romans op haar naam staan. Wereldwijd zijn meer dan 400 miljoen exemplaren van haar boeken verkocht. Met elke nieuwe roman staat ze bovenaan vele bestsellerlijsten in vele landen. Het zijn indrukwekkende feiten, die haar fans niet zullen verbazen, want Nora Roberts is een auteur van onvergelijkbare grootheid. Wie eenmaal aan haar boeken verslingerd is, wil maar één ding: meer.

Kijk ook even op haar website: www.noraroberts.com

Bestel dit boek via uw lokale boekhandel of via:

Boekgegevens:
Titel: Een warm welkom
Auteur: Nora Roberts
Genre: roman
Uitgave: paperback,
Uitgever: Harlequin.nl – HarperCollins Holland, januari 2016
ISBN: 978 94 02704 50 1
NUR: 302

Plaats voor geluk
Oorspronkelijke titel: From This Day 1982
Vertaling: Janke Ouwehand

Diep water
Oorspronkelijke titel: Storm Warning 1984
Vertaling: Lies Wieringa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.