donderdag 4 februari 2016

Vandaag ontvangen: 'Drone' van Bart-Jan KazemierDrone

Minister van Defensie Ava Rodenburg wil de Kamer laten instemmen met de aankoop van een nieuw type drone. Ze probeert uit alle macht de leider van de grootste oppositie- partij te overtuigen haar te steunen, maar hij stelt bijna onmogelijke eisen. Terwijl haar positie onder druk komt te staan vraagt de mivd haar goedkeuring voor een uiterst controversiële opdracht. Voormalig militair Eliot Koler ontvangt onverwacht een bericht van een oud-collega. Een harddrive met gevoelige data is verdwenen. Eliot komt bij zijn zoektocht uit in Afghanistan, waar hij de confrontatie met zijn verleden moet aangaan. Zijn leven staat op het spel, de mivd heeft hem in het vizier. Hij is een staatsvijand geworden.

Over de auteur:
(foto: Cargo)

Bart-Jan Kazemier (Groningen, 1979) studeerde af als taalkundige aan de Rijksuniversiteit Groningen en werkt als docent Nederlands in het internationaal onderwijs. Hij schreef eerder de enthousiast ontvangen thriller De man in het midden.

Boekgegevens:
Titel: Drone
Auteur: Bart-Jan Kazemier
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 336 pagina's
Uitgever: Cargo, januari 2016
Cargo is een imprint van Uitgeverij De Bezige Bij
ISBN: 978 90 23490 99 9
ISBN: 978 90 23491 49 1 (e-book)
NUR: 305

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.