woensdag 10 februari 2016

Wordt verwacht: 'BOT' van Charles den TexBOT
Door wie word jij gestuurd?

Om het maximale uit zijn klanten te halen, heeft Willem Hartma een informatiesysteem nodig dat verder gaat dan alle andere systemen. Verder ook dan de regels van het fatsoen. Geen bedrijf dat zoiets legaal voor hem mag bouwen, maar een eenling kan het wel: Bas, een hyperintelligente nerd die geen vragen stelt en de wereld heel anders ziet dan anderen.
Totdat Willem opeens dood is, en niemand het systeem kan ontsluiten. Bas wel. Bas heeft de sleutel. Hij kan beslissen wie er gebruik van kan maken. Maar wil hij dat wel?

De auteur: 
(foto: © Liesbeth Kuipers)

Charles den Tex (1952) won De Gouden Strop voor zijn thrillers Schijn van kans (2002), De macht van meneer Miller (2005) en CEL (2008). De laatste twee titels werden verfilmd als televisieserie, CEL ook voor de bioscoop.
Met De vriend (2012) won Den Tex de Crimezone Thriller Award. Het werd door de VN Detective & Thrillergids als enige Nederlandse thriller met vijf sterren bekroond.
De erfgenaam (2013) werd Boekentip van de Maand in De Wereld Draait Door.
Van Den Tex’ werk gingen ruim 1,2 miljoen exemplaren over de toonbank.

Reserveer dit boek via uw lokale boekhandel of via:
bol.com
Ako.nl
Bruna.nl

Boekgegevens:
Titel: BOT
Auteur: Charles den Tex
Genre: literaire thriller
Uitgave: paperback, 352 pagina's
Uitgever: Uitgeverij De Geus, 26 februari 2016
ISBN: 978 90 44515 26 8

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.