dinsdag 9 februari 2016

Nog te lezen: 'Ondeugdelijke spiegeling - Werklust' van Rolf van der LeestOndeugdelijke spiegeling
Werklust

Nadat Paul bij een grote en ingrijpende bedrijfsreorganisatie met twee handen de gelegenheid aangrijpt een gouden handdruk in ontvangst te nemen, verandert het leven van de succesvolle veertiger in een rap tempo. Via een wat oudere hartsvriendin komt de aantrekkelijke en sympathieke liefhebber al snel in aanraking met een andere generatie vrouwen en de wereld van verleiding, seks en intriges. Onder de vleugels van de invloedrijke Elise groeit Paul razendsnel uit tot één van de meest succesvolle mannen van The International Men’s Agency. Een flitsende job die zijn leven onverwacht en compleet zal veranderen!

De auteur:

(foto: Rolf van der Leest)

Ondeugdelijke spiegeling is de tweede roman van de Nederlandse schrijver Rolf van der Leest (1967) en maakt daarmee zijn debuut bij Uitgeverij Aspekt. Nadat in 2015 zijn autobiografische roman 'Verslikt in het leven' verscheen, lonkte hem de ongeremde vrijzinnigheid van fictie, surrealisme en erotica.
Werken vanuit het onderbewuste libertijns denken, dat Rolf in staat stelt onthullende en suggestieve voorstellingen te creëren. Een roman met een sterk thriller-achtig plot, welke vanuit een haast zinsbegoochelende schrijfvrijheid tot stand is gekomen.
Anders denken, anders schrijven.

Koop dit boek via uw lokale boekhandel of via:
bol.com
Ako.nl
Bruna.nl
ECI.nl

Boekgegevens:
Titel: Ondeugdelijke spiegeling
Auteur: Rolf van der Leest
Genre: roman
Uitgave: paperback, 210 pagina's
Uitgever: Uitgeverij Aspekt, januari 2016
ISBN: 978 94 61538 60 4

2 opmerkingen:

  1. Mooi dat u mijn boek gaat lezen, Mieke Schepens. Ik kijk al uit naar de recensie!

    Geniet van van elk karakter, leef in ieder woord en laat de zinnen prikkelen

    Groeten, Rolf van der Leest

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.