dinsdag 9 februari 2016

Wordt verwacht: 'Mea culpa' van Clare MackintoshMea culpa

'Mea culpa' is het debuut van Clare Mackintosh. Een thriller voor de fans van SJ Watson, Nicci

Wanneer een alleenstaande moeder de hand van haar zoontje even loslaat, gebeurt het ondenkbare: hij rent de straat over en wordt aangereden door een auto. De bestuurder rijdt door. In een fractie van een seconde verandert Jenna's wereld in een nachtmerrie. Om de vreselijke waarheid te ontlopen verhuist ze naar een afgelegen plek aan de kust in Wales, maar de herinneringen, angsten en rouw zijn allesoverheersend.

Inspecteur Ray Stevens leidt het onderzoek naar de dader. Vastbesloten om tot de bodem van de zaak te komen, zet hij zowel zijn professionele als zijn persoonlijke leven op het spel. Intussen wordt Jenna ingehaald door haar verleden, met alle verwoestende consequenties van dien…

De auteur:

Clare Mackintosh werkte jarenlang binnen de politiewereld. In 2011 begon ze als freelancejournalist en inmiddels is ze fulltime schrijver. Haar debuut 'Mea culpa' was direct na verschijnen een grote hit in Engeland en werd omschreven als een sensatie.

Bestel dit boek via uw lokale boekhandel of via:
bol.com
Ako.nl
Bruna.nl
ECI.nl

Boekgegevens:
Titel: Mea culpa
Auteur: Clare Mackintosh
Genre: literaire thriller
Uitgave: paperback, 384 pagina's
Uitgever: Uitgeverij De Fontein, maart 2016
ISBN: 978 90 26137 73 0
ISBN: 978 90 26137 74 7 (e-book)
ISBN: 978 90 49804 73 2 (dwarsligger)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.