woensdag 29 augustus 2018

Vandaag in de schijnwerpers: Mijn Verzamelpunt - Hermen GrondijsMijn Verzamelpunt - Welzijn door verzamelpuntcorrecties

Samenvatting
"De medische en wetenschappelijke wereld zouden er goed aan doen het corrigeren van het verzamelpunt als een noodzakelijke toevoeging te accepteren. De beschreven therapieën zouden ten behoeve van onze gezondheid toegepast dienen te worden in alle huisartsenpraktijken en ziekenhuizen. Dit boek zou daartoe een grote bijdrage kunnen leveren."
- Jon Whale

Dit is een boek voor iedereen: artsen, therapeuten, patiënten en geïnteresseerden in verzamelpuntcorrectie. De lezer kan met dit boek zijn voordeel doen; de werkwijze en uitwerking van de verzamelpuntcorrectie leren kennen en ervaren, naast de mogelijkheden om de achtergronden en de wonderbaarlijke resultaten van de edelsteenlampentherapie onder ogen te krijgen. Er zijn conclusies te trekken en wegen te zoeken om de eigen situatie te verbeteren. Een medisch verantwoorde verhandeling die bijna leest als een roman; leesbaar en informatief voor leken, een aanvulling voor artsen en een leidraad voor therapeuten.

Een inkijkje  in het boek.

Het boek 'Het Verzamelpunt' van Jon Whale is herschreven, bewerkt, geactualiseerd en voorzien van eigen teksten door Rients Hofstra waarbij de vakinhoudelijke informatie van Hermen Grondijs leidend was. Dit is dan ook zijn boek geworden.
(bron: info 'Mijn Verzamelpunt')(foto: Hermen Grondijs)
De auteur
Toen Hermen Grondijs in aanraking kwam met “het verzamelpunt of assemblage punt” werd hij zo enthousiast dat hij er niet van slapen kon, hoe kan zoiets eenvoudigs toch zoveel teweegbrengen! Hij bracht de therapie naar Nederland, ontwikkelde de standaarden en behandel protocollen en ging mensen trainen over de hele wereld. Dit boek is geschreven in verhaal vorm en makkelijk leesbaar en geeft inzicht in deze behandelmethode.
(bron: achterflap)


Mijn Verzamelpunt - Welzijn door verzamelpuntcorrecties koopt u bij uw lokale boekhandel of bij

Boekgegevens
Titel: Mijn Verzamelpunt 
Welzijn door verzamelpuntcorrecties
Auteur: Hermen Grondijs
Genre: gezondheid
Uitgave: hardcover, 234 pagina's
Uitgever: boekscout, juli 2018
ISBN: 978 94 02246 19 3

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.