vrijdag 25 januari 2019

In de brievenbus: Onder Invloed - Reeks: Renske Nijland (1) - Tamara Onos


Onder Invloed
Reeks: Renske Nijland (1)

Beschrijving
Wanneer een visser in het Gelderse natuurgebied de Havikerwaard verdrinkt, wijt de politie dit aan dronkenschap. Renske Nijland gelooft hier niets van. Als expert gevaarlijke stoffen is zij ervan overtuigd dat iets of iemand het slachtoffer heeft bedwelmd. Met de dood tot gevolg.
Ze bijt zich vast in het mysterie, maar kan niet voorkomen dat ze haar kinderen daarbij ongewild in levensgevaar brengt.

De sprankelende schrijfstijl van Tamara zorgt ervoor dat je zonder pardon het verhaal wordt ingezogen en pas wordt losgelaten als je weet wat de harde waarheid is.
Marelle Boersma – thrillerauteur en schrijfdocent
(bron info: LetterRijn)

De auteur

Tamara Onos (1972) is moeder van drie zonen. Zij woont in het Gelderse Ellecom en is fulltime werkzaam binnen haar eigen bedrijf.

Als arboprofessional (arbeidshygiënist en hogere veiligheidskundige) adviseert zij bedrijven over het verbeteren van arbeidsomstandigheden. Het zwaartepunt ligt daarbij op blootstelling aan gevaarlijke stoffen. Door haar werk komt zij in allerlei bedrijven, ziet ze hoe dingen gemaakt worden en hoort ze de verhalen van ondernemers en werknemers. Haar beeldende schrijfstijl maakt het mogelijk om deze mooie aspecten van het werk over te brengen. Tegelijkertijd kan zij al schrijvend aandacht vragen voor de problemen die kunnen ontstaan op het gebied van veiligheid en gezondheid. Problemen die ervoor zorgen dat het niet vanzelfsprekend is dat mensen aan het eind van de dag gezond en ongeschonden naar huis gaan. Neem een kijkje op haar website.
De pracht en problemen van werk vormen de rode draad in haar columns en blogs. Ook in haar debuutthriller Onder Invloed zijn haar kennis en ervaringen als arboprofessional verweven.

Op de website van LetterRijn: 
Wanneer je Onder Invloed vóór 3 februari 2019 bestelt, ontvang je het boek kort na die datum gesigneerd per post. Let op: dat geldt alleen voor bezorging binnen Nederland.

Reserveer Onder Invloed bij LetterRijn, bij uw lokale boekhandel of bij

Boekgegevens
Titel: Onder Invloed
Reeks: Renske Nijland (1)
Auteur: Tamara Onos
Genre: psychologische thriller
Uitgave: paperback, 210 pagina's
Uitgever: LetterRijn, presentatie 3 februari 2019
ISBN: 9789491875786
ISBN: 9789491875816 (eBook)


Met dank aan LetterRijn voor het toezenden van een recensie-exemplaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.