dinsdag 5 januari 2021

Graag uw aandacht voor: 'Het Paleo Mysterie', geschreven door Henriëtte Hemmink

 Het geheim der eersten


Het Paleo Mysterie


Het Paleo Mysterie beschrijft een spannende en fascinerende zoektocht naar een meer dan 2.000 jaar oud geheim dat verspreid ligt over het Friese landschap. Maar niet alleen daar, zo blijkt!
Thomas van Dam, wetenschapper, ontdekt bij toeval de ware betekenis van de symbolen op de eeuwenoude kerk van Hindeloopen.
Al snel ontstaat een dreigende situatie wanneer blijkt dat iemand hem wil uitschakelen. Mag zijn ontdekking niet geopenbaard worden? Met gevaar voor eigen leven zet hij samen met collega Linde deze zoektocht naar nog meer bewijzen voort.
‘Het Paleo Mysterie’ is meer dan een zoektocht naar een archeologisch geheim. Het is ook een meeslepend verhaal over macht en manipulatie binnen het huwelijk. De zoektocht laat zelfs het koningshuis niet onberoerd…
Toeval bestaat niet in dit meesterlijk geschreven verhaal!

Wat hebben Stonehenge in Engeland, de piramides van Gizeh in Egypte, Gamla Uppsala in Zweden en de Friese terpen gemeen? Wat is de relatie tussen het Jezusverhaal, de zwartepieten-discussie en de Noorse en Griekse mythologie?

De feiten van een echte (!) ontdekking die in ‘Het Paleo Mysterie’ beschreven worden, zijn fictioneel in een spannend verhaal verweven. Na het lezen van dit verhaal zal de lezer voor altijd met andere ogen naar het landschap om zich heen kijken in de veronderstelling dat er meer mysterieuze bewijzen uit de oudste tijd gevonden zullen worden.

NB: Het Paleo Mysterie verscheen eerder als Het geheim der Eersten, de terp van Napthalie.

De auteur:

Henriëtte Hemmink (1957) is een succesvol schrijver van meer dan 100 romans en jeugdboeken. Van haar populaire boeken zijn bijna 1.000.000 boeken verkocht. Ze heeft een aansprekende, filmische stijl en haar verhalen zijn zorgvuldig opgebouwd. De personages in haar boeken worden geconfronteerd met de dilemma's van het leven: liefde, dood, jaloezie, kwetsbaarheid, verraad, afgewezen worden en dit verpakt ze in spannende verhalen met onverwachte wendingen en afloop. Henriëtte Hemmink verstaat de kunst van het weglaten en juist daarom maken haar verhalen diepe indruk.

Neem ook een kijkje op de auteurspagina van Henriëtte Hemmink bij Uitgeverij Aspekt.

Het Paleo Mysterie koopt u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:

Titel: Het Paleo Mysterie
Auteur: Henriëtte Hemmink
Genre: literaire fictie
Uitgave: paperback, 440 pagina's
Uitgever: Uitgeverij Aspekt, december 2020
ISBN: 9789464240634
NUR: 300


Met dank aan Uitgeverij Aspekt voor het toezenden van een exemplaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.