zondag 30 mei 2021

Ook dol op Mysteries? In dat geval graag uw aandacht voor: 'Onopgeloste mysteries die de wereld in de greep houden' geschreven door Tieme Woldman

Wist u dat… 
 

Onopgeloste Mysteries die de wereld in de greep houden

Wist u dat er diep in de bossen van Krasnoyarsk Krai een open plek is waar tientallen mensen spoorloos verdwenen zijn? Of dat er een Engelse tweeling is die zich het leven van hun overleden zusjes, die zij nooit gekend hebben, tot in details herinnert zonder dat iemand hen ooit die details vertelde? Of dat er een groep Amerikaanse bommenwerpers tijdens een oefenvlucht verdween zonder ook maar een spoor achter te laten? Of dat Travis Walton, een nuchtere houthakker die geen enkele behoefte aan roem of aandacht heeft, tot op de dag van vandaag volhoudt dat hij door een UFO ontvoerd is?

Laat u meevoeren in deze en andere onopgeloste mysteries in dit boek: na het lezen kijkt u voor altijd anders naar de wereld.

De auteur:

Tieme Woldman (Assen, 26 juli 1965) is een Nederlands schrijver.
Woldman groeide op in Wijster. Na zijn ICT-opleiding begon hij zijn loopbaan als programmeur. Voor zijn werk schrijft hij onder meer gebruikershandleidingen en dat bracht hem op de vraag of hij ook creatief zou kunnen schrijven. Hij testte zichzelf door aan schrijfwedstrijden mee te doen en won in 2013 de IVIO Andries Greiner-prijs voor schrijftalent

Woldman schrijft zowel in het Nederlands als in het Drents.

Moord in het Martingerveld (2013), Nederlands/Drents
Doodzonde (2019), Nederlands
(bron info: Wikipedia)

Onopgeloste Mysteries die de wereld in de greep houden koopt u bij (de webwinkel van) uw favoriete boekhandel of bij:

Boekgegevens:

Titel: Onopgeloste Mysteries die de wereld in de greep houden
Auteur: Tieme Woldman
Genre: waargebeurde verhalen
Uitgave: paperback, 145 pagina’s
Uitgever: Uitgeverij Aspekt, februari 2021
ISBN: 9789464240986
NUR: 402


Met dank aan Uitgeverij Aspekt voor het toezenden van een exemplaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.