vrijdag 21 mei 2021

Vandaag in de schijnwerpers: 'Young Scientist Vakantieboek' samengesteld door de redactie van New Scientist

Reis rond de aarde


Young Scientist Vakantieboek


Wist je dat er in Nederlandse moerassen soms mummies worden gevonden? Dat het tropisch regenwoud ook wel het ‘medicijnkastje van de aarde’ wordt genoemd? En dat er onder andere honden, apen en schildpadden de ruimte in zijn gestuurd?

In het nieuwe Young Scientist Vakantieboek lees je een heleboel waanzinnige weetjes over allerlei plekken op en rond de aarde! Duik in de woeste golven van de oceanen, ga klappertanden op de ijskoude polen, neem een kijkje in het bloedhete binnenste en ontdek waar je allemaal nog meer naartoe zou kunnen gaan. Of waar je over kunt dromen, want niet elke plek is even goed bereikbaar…

Wil je weten hoe je een kompas maakt? Of zelf een vulkaan laten uitbarsten? Of liever een geheime code ontcijferen? Het boek zit ook nog vol met spannende proefjes en pittige puzzels. Ga dus gauw mee op wereldreis!Young Scientist Vakantieboek koopt u bij (de webwinkel van) uw favorieten boekhandel of bij:

Boekgegevens: 

Titel: Young Scientist Vakantieboek
Auteur(s): redactie van New Scientist
Genre: vakantieboek, 8 tot 12 jaar
Uitgave: paperback, 100 pagina’s
Uitgever: New Scientist, 26 mei 2021
ISBN: 9789085717263 
Onderwerp: natuur, dieren, wetenschap, technologie


Met dank aan New Scientist voor het toezenden van een recensie-exemplaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.