maandag 11 september 2023

Vandaag in de schijnwerpers: 'Fatale prikkels' geschreven door Sterre Carron

 Een Rani Diaz-thriller


Fatale prikkels 

Op een noodlottige nacht ontdekt Marthe het levenloze lichaam van haar vriend. Werd een spelletje soloseks hem fataal of schuilen er duistere geheimen? In paniek zoekt ze koortsachtig naar haar dochtertjes, maar haar speurtocht wordt abrupt verstoord door een vreemde man op de trap. Kan ze tijdig hulp inroepen of wordt ze zelf een weerloze prooi? 

Rani Diaz en haar toegewijde team worden op de zaak gezet. Wat ze aantreffen op de plaats delict tart alle verbeelding. Wanneer de eigenaar van een massagesalon op beestachtige wijze wordt vermoord, is het hek helemaal van de dam. 
Terwijl het aantal slachtoffers blijft toenemen, rijst de vraag: zijn de getroffenen willekeurig gekozen, of is er een sinistere connectie die hen verbindt? In een jachtige race tegen de klok zoeken de inspecteurs naar een verband. Slagen ze erin om deze gewelddadige dader te stoppen, of blijft hij of zij ongrijpbaar? 

Terwijl het team dieper in de zaak duikt, komen ze zelf zwaar onder vuur te liggen. De inzet is hoog en niemand is veilig in deze adembenemende thriller. 

Fatale prikkels kan als een standalone gelezen worden.


De auteur:

Wie is Sterre Carron?
Sterre Carron woont in de buurt van Mechelen, was verbonden aan het Instituut voor Tropische Geneeskunde in Antwerpen en werkte jarenlang als verloskundige. Carron ziet telkens kans haar lezers van het begin tot het einde geboeid te houden met haar vlijmscherpe verhaalconstructie, subtiele onthullingen en fantastische spanningsopbouw. Bovendien weet zij een knappe balans te vinden tussen ‘de case’ en het privéleven van de vertrouwde personages.

‘Fatale prikkels’, de 21ste huiveringwekkende thriller van Sterre Carron, laat je op het puntje van je stoel zitten. Bereid je voor op een rollercoaster van angst en suspense die je tot de laatste pagina in zijn greep houdt.

Lees HIER meer over de auteur:
‘In gesprek met ... Sterre Carron’ 
Door: Moon Kager op 30 maart 2023 voor Vrouwenthrillers.nl

Fatale prikkels koopt u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:

Titel: Fatale prikkels
Serie: Rani Diaz
Auteur: Sterre Carron
Genre: thriller & misdaad
Uitgave: paperback, 388 pagina's
Uitgeverij: Phoenix Books, september 2023
ISBN: 9789464789058
ISBN: 9789464789065 (eBook)
NUR: 330


Met dank aan Phoenix Books voor het toezenden van een recensie-exemplaar.
(bron info: Phoenix Books)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.