woensdag 9 september 2015

Ik las voor Hebban Culinair: 'Eibertje kiest meer...' van Eibertje van Halteren
Eibertje kiest meer...

Na het succesvolle eerste boek duikt Eibertje opnieuw de supermarkt in op zoek naar de betere supermarktproducten. Etiketten van nieuwe producten worden ontcijferd, onderzocht en vergeleken. Van ontbijtgranen tot smoothies en van popcorn tot kant- en klaarmaaltijden. Hoeveel suikerklontjes bevat jouw favoriete ijsje< Hoelang moet je hardlopen om een saucijzenbroodje te verbranden. Hoe weersta je de verleidingen in de supermarkt? Zijn superfoods echt zo gezond en hoe zit dat met groenten en fruit? Eibertje verduidelijkt en geeft alle informatie die nodig is om gezonde keuzes te maken.

Eibertje schreef eerder het boek Eibertje kiest. Dit boek werd lovend ontvangen en belandde direct in de Bestseller 60. Voor de volledigheid heeft de auteur een inhoudsopgave van het eerste boek waarin 500 supermarktproducten vergeleken worden, in Eibertje kiest meer...geplaatst.

Eibertje kiest meer... is een logisch vervolg op dit succesvolle boekje. De auteur ging opnieuw de supermarkt in om daar voor ons naar betere supermarkt-producten te zoeken.

Lees mijn recensie verder op Hebban.nl.
Eibertje van Halteren (1985) heeft in Amsterdam Voeding en Diëtiek gestudeerd en specialiseerde zich in de levensmiddelenindustrie. Ze houdt niet van diëten, maar wel van gezond en lekker eten.


Boekgegevens
Titel: Eibertje kiest meer...
Auteur: Eibertje van Halteren
Dieet- en voedingsleer
Uitgave: paperback met foto's
Uitgever: Uitgeverij Carrera, 2015
Carrera is een imprint van Overamstel uitgevers bv
ISBN: 978 90 488 2564 6
ISBN: 978 90 488 2565 3 (e-book)
NUR: 893

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.