vrijdag 4 september 2015

Nog te lezen: 'Gevaarlijk spel' van Liesbeth van Kempen


Gevaarlijk spel

Wanneer officier van justitie Margot spoorloos verdwijnt en kort daarna ook haar man, maakt collega Louise zich grote zorgen. Ze gaat op onderzoek uit en vindt een raadselachtig dossier op een vreemde plek. Ze weet haar broer, rechercheur bij bureau Amsterdam-Amstelland, en haar goede vriendin Suzan te overtuigen van de ernst van de zaak.
Gedrieën volgen ze een vaag maar verontrustend spoor, waarbij ieder een eigen agenda heeft en belangrijke zaken voor de ander verborgen houdt. Maar dan dreigt alles uit de hand te lopen, zo ook de groeiende aantrekkingskracht tussen Louise en Suzan.

Over de auteur:
Liesbeth van Kempen was werkzaam als accountmanager, communicatietrainer en tekstschrijver. Haar grootste passie is schrijven. Gevaarlijk spel is haar thrillerdebuut.


Lees hier het interview van Soraya Vink met haar op Hebban.nl (31 augustus 2015): 'De vijf W's volgens Liesbeth van Kempen'.

Bestel dit boek via uw lokale boekhandel of via:
bol.com

Boekgegevens
Titel: Gevaarlijk spel
Auteur: Liesbeth van Kempen
Genre: literaire thriller
Uitgave: paperback, 304 pagina's
Uitgever: Uitgeverij De Fontein, augustus 2015

ISBN: 978 90 26137 65 5
ISBN: 978 90 26137 66 2 (e-book)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.