woensdag 16 september 2015

Vandaag ontvangen: 'Mijn koninklijke minnaar' van Willy Bogaerts


Mijn koninklijke minnaar

Professor Herman Somers, een gereputeerd historicus aan de Leuvense universiteit, en zijn zoon Matthias, een gerechtelijk patholoog, hebben een gezamenlijke hobby: misdaadromans schrijven. Onder het pseudoniem Veronika Winter publiceren ze een succesvolle politiereeks met de eigenzinnige commissaris Perceval in de hoofdrol.
Als Somers voor een nieuw boek de geheimzinnige dood van koning Albert I tachtig jaar geleden onderzoekt, ontmoet hij in Berlijn een bloedmooie maar mysterieuze vrouw. Hoe meer zijn werk echter vordert, hoe meer demonen uit het verleden hij weer wakker lijkt te maken. Somers wordt zelfs met de dood bedreigd en moet vluchten.
Tot die mysterieuze vrouw weer opduikt, zijn hele leven compleet overhoophaalt en niets nog is wat het lijkt.

Over de auteur:

Willy Bogaerts (1947) was werkzaam in de banksector en is nu zelfstandig ondernemer. Samen met zijn zoon Steven vormt hij het schrijversduo Bogaerts, bekend van hun reeks misdaadromans rond commissaris Bottu, die zich afwisselend afspelen in Leuven en aan de Belgische kust. 'Mijn koninklijke minnaar' is zijn eerste boek waarin hij de realiteit van een spraakmakend gerechtelijk onderzoek en een fictieve actie mengt tot een intrigerend geheel.
Lees hier een interview met de auteur in augustus 2015 op Leuven Actueel.be.

Boekgegevens:
Titel: Mijn koninklijke minnaar
Auteur: Willly Bogaerts
Genre: historische roman
Uitgave: paperback, 379 pagina's
Uitgever: Uitgeverij Houtekiet – VBK, mei 2015
ISBN: 978 90 89243 71 3
Ook leverbaar als e-book

Koop dit boek via uw lokale boekhandel of via:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.