vrijdag 11 september 2015

Uitdaging volbracht!'Ik lees Nederlands 2015'

Op 21 december 2014 werd het startschot gegeven voor de inschrijving van de leesuitdaging 'Ik lees Nederlands 2015'.

Een leesuitdaging, dat sprak me aan. In 2014 deed ik mee en was ongerust dat ik te veel op het aantal boeken zou gaan letten, maar dat was niet het geval gelukkig. Het ging allemaal vanzelf.

Wat me dit jaar ook weer deed besluiten om mee te doen; Het gaat om boeken die oorspronkelijk in het Nederlands geschreven zijn. Er is zoveel kwaliteit in alle genres in de Nederlandse taal, dat het een aanzet kan zijn voor anderen om werk van Nederlandse (of Belgische) auteurs te lezen.

Bovenstaande houdt natuurlijk niet in dat ik geen vertaalde boeken van buitenlandse auteurs meer lees. Van een aantal kan ik niet genoeg gelezen hebben.
Daar ga ik onverminderd mee door.

Ik heb meegedaan voor 75 boeken en vandaag heb ik het 75ste boek voor deze uitdaging gelezen en daar een recensie van geschreven. Een overzicht van mijn recensies vind je hier. Op dit overzicht staan ook de inmiddels 110 recensies die ik jaar heb geschreven.

Deze uitdaging is nu door mij volbracht!

4 opmerkingen:

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.