zondag 27 december 2015

'Gezond feesten' door Amber AlbardaGezond feesten
Feest jezelf mooi, slank en gelukkig

Je voelt je al blij worden tijdens de bereiding!

Amber Albarda ontdekte na een ziekte dat het ook anders kan dan op suiker, stress en slecht (lees, verkeerd) eten en besloot haar leven te veranderen. Het beviel haar zo goed dat ze ook anderen deelgenoot wilde maken van deze ervaring. Als een gevolg hiervan presenteert in dit mooi uitgevoerde, gebonden kookboek een ruime verzameling gezonde recepten voor de verschillende feestmomenten van het jaar. Wie zegt dan gezond eten saai en niet lekker is? Deze auteur laat in dit boek zien dat het ook anders kan! Niet steeds diëten volgen, maar je eetgewoonte veranderen is hier de boodschap.

Lees meer van mijn recensie, over de auteur en twee recepten op Hebban Culinair.

Amber Albarda
(foto: website auteur)

Boekgegevens:

Titel: Gezond feesten
Auteur: Amber Albarda
Genre: eten en drinken
Uitgave: hardcover, 160 pagina's
Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum bv, oktober 2015
ISBN: 978 90 00346 37 0
ISBN: 978 90 00346 38 7 (e-book)
NUR: 440, 860

Koop dit boek bij uw lokale boekhandel of via:

'Van een uitbundige nieuwjaarsreceptie tot een intiem Valentijnsdinertje, van een gezellige paasbrunch naar een lief Moederdagontbijtje, en van speculaas tijdens pakjesavond tot een fantastisch kerstdiner.'

'Gezond feesten' geeft schuldvrije en smaakvolle alternatieven voor de jaarlijkse feestdagen: zonder toegevoegde suiker, tarwe of koemelk en vrijwel zonder gluten. De recepten zijn zo samengesteld dat ze niet alleen lekker en voedzaam zijn, maar tevens je gezondheid en vitaliteit in het oog houden.

'Voor iedereen die houdt van lekker eten én zijn gezondheid belangrijk vindt.'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.