vrijdag 4 december 2015

Ontvangen en nog te lezen: 'Onbezonnen' van Vera LundiOnbezonnen

Waar gaat het verhaal over?

Roy Peters wordt zinloos vermoord. Zijn vrouw Monica blijft achter met twee kleuters. De tijd staat stil. Het enige dat haar op de been houdt, zijn haar twee dochters.
Acht jaar later beseft Monica dat het leven ongemerkt is doorgegaan.

Door een bericht dat ze onder ogen krijgt, wordt de woede die ze voor de dader voelt aangewakkerd tot een onmetelijke haat. Ze heeft nog maar één doel. De moordenaar moet lijden, zoals zij al jaren doet. Om haar daden te rechtvaardigen wikkelt Monica zich in een web van leugens.
Er is geen weg terug!

Over de auteur:

Vera Lundi leerde al in haar vroege jeugd van boeken te houden. Niet veel later kwam daar de liefde voor het schrijven bij. Haar passie voor lezen bleef, maar het schrijven werd na haar tienertijd door haar drukke leven naar de achtergrond verdrongen. De laatste jaren heeft ze die oude liefde nieuw leven ingeblazen en nieuwe verhalen aan het papier toevertrouwd. Na het voltooien van 'Onbezonnen' liet ze dit aan een paar mensen lezen. Een van hen stuurde het manuscript naar Agemo Uitgeverij, waar men dit avontuur heel graag met Lundi aan wilde gaan.

Met 'Onbezonnen' zoekt Vera Lundi de grens van het toelaatbare en schuwt het niet om die grens te overschrijden.
(info: Hebban.nl)

Koop dit boek bij uw lokale boekhandel of via:
bol.com
Bruna.nl
Ako.nl

Boekgegevens:
Titel: Onbezonnen
Auteur: Vera Lundi
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 272 pagina's
Uitgever: Agemo Uitgeverij, november 2015
ISBN: 9789082137057

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.