dinsdag 1 december 2015

Nog te lezen: 'Evian Willow en de vloek van de vuurdraak' van Lydia van Houten
Evian Willow en vloek van de vuurdraak

Waar gaat het verhaal over?

Het fantastische avontuur begint als er een ijzingwekkend virus om zich heen grijpt. De strijd op leven en dood is begonnen...

Tijdreizigers Elena, William en Charlotte denken eindelijk hun rust en hun plek gevonden te hebben. Als Elena en William een vakantie nemen op het Caribische eiland Istreria, breekt er een mysterieus virus uit.
De uitbraak werd echter voorspeld in een profetie van de vuurdraak. Als deze allesvernietigende code ontwaakt is niets en niemand meer veilig. Zelfs het heelal dreigt te verdwijnen!
Een gevecht tegen de tijd begint.

Over de auteur:

(foto: website)

Lydia van Houten-Albadoro (1972) werd in het AMC ziekenhuis geboren en groeide op in Amsterdam. Toen ze veertien werd verhuisde ze met haar familie mee naar Arnhem. Waar ze bleef tot ze samen ging wonen. Op haar zesentwintigste verhuisde ze naar Westervoort, waar ze nog steeds woont.
Lydia studeerde talen: Engels , Duits, Frans, Italiaans en Spaans, studeerde vervolgens midden management bij Schoevers.
Daarna werkte ze als secretaresse voor een internationaal bedrijf.
Lees verder op haar website.

Koop dit boek via uw lokale boekhandel of via:
bol.com

Boekgegevens:
Titel: Evian Willow en de vloek van de vuurdraak
Auteur: Lydia van Houten
Genre: Young Adult 15+, Fantasy
Uitgave: paperback, 282 pagina's
Uitgever: Uitgeverij Kabook, november 2015
ISBN: 978 90 82415 29 2
ISBN: 978 94 02141 38 2 (e-book)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.