donderdag 3 december 2015

Ontvangen en nog te lezen: 'De Hel van Octagon' van Han PeetersDe hel van Octagon

Waar gaat het verhaal over?

Ruud en Lysanne zijn door een lid van de illuminati naar een kasteel in de Belgische Ardennen gelokt. Hun voorgeschiedenis staat beschreven in ‘De Verscheurde Vrouw’, alhoewel ‘De hel van Octagon’ ook zonder het voorafgaande goed te volgen is. Ruud en Lysanne worden onder dwang aangesteld als de beheerders van het kasteel, een bolwerk van satanisten.

Twee rechercheurs die Ruud en Lysanne op de korrel hebben als betrokkenen bij een moord op een vriendin van Lysanne gaan op zoek naar de twee vermisten. In hun speurtocht komen geheimen van de illuminati aan het licht en welke personen bij het satanisme zijn betrokken.
De twee hoofdverhaallijnen komen samen en onthullen de waarheid in deze bloedstollende thriller. Wat is feit en wat is fictie? Dat laat de schrijver aan de lezer over.

Indien als gevolg van dit boek iets met de auteur gebeurt waarbij grote vraagtekens kunnen worden gezet, hoopt hij dat het als burgerplicht wordt gezien dat er onvermoeibaar vragen zullen worden gesteld. Net zolang totdat een gedegen diepgaand onderzoek het gevolg is, dat er sowieso zou moeten komen.Biografie op de website van Han Peeters:

Ik heb in mijn leven veel meegemaakt. Teveel om daar in een korte tekst weergave van te doen. Mijn verhaal is te vinden in mijn autobiografie Afscheidsboek. Als je dat boek gelezen hebt, dan weet je precies wie ik ben. Neem hier een kijkje.

Koop dit boek via uw lokale boekhandel of via:
Boekgegevens:
Titel: De hel van Octagon
Auteur: Han Peeters
Genre: thriller
Uitgave: paperback
Uitgever: Clustereffect,
ISBN: 978 94 62170 83 4
ISBN: 978 94 62170 84 1 (e-book)
NUR: 332

1 opmerking:

  1. Ik wens je veel leesplezier, Mieke, en ben benieuwd wat je van het boek vindt.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.