maandag 19 december 2016

'Het lastige leven van Léa Olivier'- Deel 2-Roddels

Gelukkig is er internet!Het fenomeen "Léa Olivier" is overgewaaid van Canada naar België!
Deze serie is helaas nog niet in Nederland verkrijgbaar, maar is wel te bestellen bij Standaard Boekhandel.

Uit de serie "Het lastige leven van Léa Olivier" deel 2 – Roddels

Samenvatting zoals op de achterflap:
Léa Olivier woont nu al een paar maanden in Montreal,  maar haar leven wordt er nog steeds niet makkelijker op. Ze kan haar ex Thomas niet vergeten, is gecharmeerd van Alex, en Eloi staat altijd voor haar klaar. Zal ze kunnen kiezen, of moet ze gewoon vrijgezel blijven? 
Het nieuwe jaar begint vol actie! Léa moet Engels spreken voor de hele klas (schaam schaam), haar vader behandelt haar nog steeds als een klein kind (pfff) en de coole gang vindt het nodig om haar  flink dwars te zitten. Het is duidelijk dat de ellende nog niet voorbij is voor Léa! 
Gelukkig is er internet…

Het lastige leven van Léa Olivier, Deel 2 – Roddels koopt u bij

De auteur

Catherine Girard-Audet is vertaalster van een hondertal kinderboeken zoals "Spongebob SquarePants", "Lizzie McGuire" en "Dora the explorer". In 2008 publiceerde ze haar eerste boek, een encyclopedie voor meisjes, die werd uitgegeven door Éditions les Malins (opgericht door haar broer). Daarna schreef ze talrijke boeken voor een publiek van 7 tot 11 jaar.
Catherine Girard-Audet is zeer betrokken bij jongeren, ze verzorgt een blog voor VRAK TV en beantwoordt brieven in het tijdschrift "Cool". Duizenden meisjes in Quebec schrijven haar om van gedachten te wisselen en om antwoord en te krijgen op hun vragen.

Boekgegevens:
Titel: Het lastige leven van Léa Olivier
Deel 2 – Roddels
Auteur: Catherine Girard-Audet
Genre: kinder- en jeugdboeken, vanaf 9 jaar
Uitgave: paperback, 336 pagina's
ISBN: 978 28 75802 07 1

2 opmerkingen:

  1. Ik kreeg ondanks leuke bladwijzers van deze serie bij de Standaard Boekhandel. Ik was meteen geïntegreerd in de serie wou deze dan ook snel op mijn leestlijst zetten op Hebban.nl maar dat lukte niet en nu begrijp ik ook waarom.
    Bedankt voor de info en leuke recensie Mieke

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.