woensdag 14 december 2016

Om naar uit te kijken: 'Waar is ze?' een thriller van Alex Marwood

Ze zeiden dat het meisje in de nacht verdween. Ze logen.


Waar is ze?

Sorry voor deze algemene mail, maar ik heb jullie hulp hard nodig. Mijn peetdochter, Coco Jackson, verdween uit het vakantiehuis in Bournemouth waar ze met haar familie verbleef in de nacht van zondag op maandag 29/30 augustus. Opeens was ze er niet meer. Coco is drie jaar oud.

Als Coco, een van een tweeling, tijdens een familieweekend verdwijnt, ontstaat er mediahype. Haar ouders zijn rijk en invloedrijk, net als alle vrienden met wie ze op vakantie waren dat weekend aan zee. Wat is er echt met Coco gebeurd?
Twaalf jaar later komt het gezelschap weer bij elkaar voor een herdenkingsweekend. Coco’s vader is overleden en de onderhuidse spanning is voelbaar. De donkerste geheimen worden langzaam blootgelegd...

Waar is ze? is een donkere, zenuwslopende thriller waarin niets is wat het lijkt. Maar het geheim móét verborgen blijven. Ten koste van alles…

De auteur:
(foto: website auteur)

Alex Marwood (1960) is het pseudoniem van de Britse auteur en journaliste Serena Mackesy. Ze studeerde aan Oxford waar ze haar bachelor voor Engelse literatuur behaalde. Mackesy vestigde in 1999 al haar naam met de comedy roman The temp (1999), dat direct in de top tien van The Sunday Times belandde. Daarna volgden nog drie romans in dit genre, maar na 2008 gooide Mackesy het roer om: ze wilde misdaadromans gaan schrijven. Om niet te worden geassocieerd met het genre van haar vorige boeken, koos ze voor het pseudoniem Alex Marwood. 
Ze woont in Zuid-Londen.

‘Een werkelijk choquerende thriller waarin niets is zoals het lijkt.’ Val McDermid 
‘Verschrikkelijk eng. Geweldige personages.’ Stephen King
 ‘Ik kan niet wachten om erachter te komen wat ze hierna gaat doen.’ Jojo Moyes

Reserveer Waar is ze? bij je lokale boekhandel of via:

Boekgegevens:
Titel: Waar is ze?
Auteur: Alex Marwood
Genre: literaire thriller
Uitgave: paperback, 352 pagina's
Uitgever: Boekerij, wordt verwacht 17.01.2017
ISBN: 978 90 22579 20 6
ISBN: 978 94 02307 76 4 (e-book)
Oorspronkelijke titel: The Darkest Secret
Vertaling: Mariëtte van Gelder


2 opmerkingen:

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.