zaterdag 3 december 2016

In de brievenbus: 'Good Morning' door Food BanditsGood Morning

Tover je ontbijt om tot een feestje! Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag en toch schiet die er juist het makkelijkst bij in. Te vaak gesnoozed, niet kunnen beslissen wat je aan zal trekken, gehaast staand aan het aanrecht ontbijten.

Herkenbaar? Niet voor foodbloggers Suus en Johann van Food Bandits. Het ontbijt is hun favoriete moment van de dag. In Good Morning laten ze jou zien hoe je op goede, gezonde en simpele wijze de dag begint. Van een geen-tijd-ontbijt, gezondontbijt, verwenontbijt tot lazy sunday-ontbijt: alles komt aan bod. 

Altijd al willen weten hoe je het perfect gekookte ei maakt? Of hoe je in een handomdraai een stapel havermoutpannenkoekjes op tafel zet? Wel of niet snoozen? Wat drink je 's ochtends voor de meeste energie? En welke muziek is een must tijdens het ontbijt? Laat je inspireren door tientallen recepten, prachtige foto's en fijnste ochtendrituelen van Food Bandits en gastbloggers als April and May, The Holy Kauw en Yellow Lemon Tree en maak zo van ieder ontbijt een feestje.

Boekgegevens:
Titel: Good Morning
Auteur: Food Bandits
Genre: eten en drinken algemeen
Uitgave: hardcover, 171 pagina's
Uitgever: Xander Uitgevers BV, 2016
ISBN: 978 94 01604 90 1
NUR: 440

Good Morning won ik bij een winactie van Onlybyme.nl!


2 opmerkingen:

  1. Ik hou van ontbijt! Al kies is zelf meestal voor yoghurt of cornflakes. Daar moet je niet eens iets voor bakken, want daar heb ik 's morgens zeker geen tijd voor.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.