dinsdag 20 december 2016

WE HEBBEN EEN WINNAAR!

In de MAANDAG-WINACTIE van 12 december kon je meedoen voor een exemplaar van 'Spademan', geschreven door Adam Sternbergh.


Waar gaat het verhaal over?
Spademan was ooit vuilnisman. Dat was voordat er een vernietigende bom viel op Times Square, voordat zijn vrouw werd gedood, voordat New York een uitgebrande troep was. Tegenwoordig bestaat er echter ook een andere, virtuele werkelijkheid, waar alleen de allerrijksten kunnen inpluggen. De rest moet het zelf uitzoeken. En daarom werd hij een hitman. Hij stelt geen vragen, werkt snel en is handig met een stanleymes...

Dan wordt Spademan ingehuurd om de dochter van een bekende evangelist om te brengen. Zijn doelwit heeft een schokkend geheim en zijn opdrachtgever een verborgen agenda.



Erna Eikhoudt

Erna, stuur je gegevens binnen één week naar me toe, zodat ik het boek zo snel mogelijk naar je toe kan sturen. Heb ik binnen deze week niets van je gehoord, wordt er een andere naam geloot.

Behoor je deze keer niet tot de winnaars, niet getreurd want binnenkort komt er een nieuwe winactie. Houdt daarom mijn blog en mijn boekenpagina op Facebook Mieke's blog: 'Graag gelezen' in de gaten.
Iedereen hartelijk dank voor het meedoen.

Warme groet,
Mieke Schepens


4 opmerkingen:

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.