donderdag 23 maart 2017

Ontvangen en nog te lezen: 'Ode aan de vrouw', geschreven door Patricia Blok

De seizoenen van het leven

Ode aan de vrouw

Boekgegevens:
Titel: Ode aan de vrouw
De seizoenen van het leven
Auteur: Patricia Blok
Genre: spiritualiteit
Uitgave: paperback, 252 pagina's
Uitgever: Square Circles Publishing, januari 2015
ISBN: 978 09 96716 51 2

Patricia Blok is gefascineerd door de schoonheid en de moed van vrouwen en hoe die in elk seizoen van het leven op een andere manier tot uiting komen. In Ode aan de vrouw ontmoet zij bijzondere vrouwen die haar raakten en door wie zij werd geïnspireerd. De jongste is 19 jaar en de oudste is 93 jaar, en of het nu gaat om de passie van de lente, de kracht van de zomer, de authenticiteit van de herfst of de wijsheid van de winter, elke vrouw heeft een boodschap die diep uit haar hart komt.

Wat betekent het om vrouw te zijn? Hoe gebruiken vrouwen uit verschillende culturen hun talenten om de uitdagingen in hun leven aan te gaan? Hoe geven zij hun leven vorm en vinden ze ruimte voor zichzelf? Zowel Patricia als de vrouwen die zij portretteert vertellen openhartig over hun jeugd, hun dromen en drijfveren, over hun liefdes en hun kinderen, over hun creativiteit en ambities.
Ode aan de vrouw is een bron van inspiratie, van steun en waardevolle inzichten. Een boek om te koesteren.

De auteur: 
(foto: website auteur)

Patricia Blok schreef eerder de bestsellers 99 ontspanningsgeheimen en Verrijk je leven en heeft een school voor spirituele coaching. Ze heeft een praktische en no-nonsense benadering ontwikkeld om dichter bij jezelf te komen, waarin ze gebruik maakt van zowel oosterse als westerse technieken als Coaching, meditatie en psychologie. 
Je kunt een kijkje nemen op haar website via deze link.

'Ode aan de vrouw' is verkrijgbaar bij bol.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.