woensdag 15 maart 2017

Vandaag verschijnt 'Een kleine moeite', geschreven door Darcy Bell.

Je past op haar kind. Maar wat als ze hem nooit komt halen?

Een kleine moeite

Boekgegevens:
Titel: Een kleine moeite
Auteur: Darcey Bell
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 352 pagina's
Uitgever: Uitgeverij Prometheus, 15 maart 2017
ISBN: 978 90 44631 65 4
ISBN: 978 90 44631 66 1 (e-book)
Oorspronkelijke titel: A Simple Favor
Vertaald door: Ireen Niessen

Het begint allemaal met een kleine gunst – gewoon de ene moeder die de andere even uit de brand helpt. Wanneer Stephanies beste vriendin Emily haar vraagt haar zoontje Nicky mee te nemen uit school, doet ze dat natuurlijk graag. Nicky en haar eigen zoontje zijn immers beste vriendjes – net als hun moeders.

De ‘mommy blogger’ Stephanie vangt wel vaker de beide jongetjes op als de succesvolle Emily voor haar werk van huis is. Maar deze keer komt Emily haar zoontje niet ophalen en ze reageert ook niet op telefoontjes. Stephanie weet zeker dat er iets niet in de haak is, en deelt haar angsten op haar blog met haar volgers. Ondertussen probeert ze Emily’s man Sean te helpen het huishouden draaiende te houden. Dat is toch het minste wat ze kan doen voor haar beste vriendin?

Maar als er uiteindelijk nieuws over Emily komt, is de nachtmerrie nog lang niet voorbij. Stukje bij beetje komt Stephanie erachter dat niets – geen vriendschap, liefde of zelfs een kleine gunst – zo simpel is als het lijkt.

Een kleine moeite is een wervelende achtbaan van bedrog, onverwachte gebeurtenissen, geheimen en onthullingen, liefde en loyaliteit, moord en wraak. Darcey Bell blijkt een meester in het opbouwen van spanning in een strak, verontrustend verhaal dat je bij de keel grijpt tot de laatste pagina.

De auteur: 
(foto: HarperCollins)

Darcey Bell (Iowa, 1981) groeide op in het westen van Iowa, op een melkveehouderij.
Momenteel werkt ze als onderwijzeres in Chicago. 
Een kleine moeite is haar debuut.

Een kleine moeite koopt u bij uw lokale boekhandel of bij

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.