woensdag 8 maart 2017

Ontvangen en nog te lezen: 'Amanda', geschreven door Jelmer JepsenAmanda

Boekgegevens:
Titel: Amanda
Auteur: Jelmer Jepsen
Genre: roman
Uitgave: paperback, 288 pagina's
Uitgever: Xander Uitgevers BV, maart 2017
ISBN: 978 94 01606 35 6
NUR: 301

Amanda White is elf jaar oud, maar voelt zich amper kind. Haar moeder is jaren geleden vertrokken en haar vader is dood. Dat laatste probeert ze voor iedereen te verbergen. Een tamme boa constrictor is haar enige gezelschap. 

In een wanhopige poging haar moeder terug te vinden, begint Amanda aan een wonderlijke reis door Florida, maar als de media hier lucht van krijgt, is ze binnen no-time wereldnieuws. Alle blikken zijn gericht op het meisje dat alleen door de staat trekt. Zullen Amanda en haar moeder ooit herenigd worden en zal Amanda de erkenning vinden die ze zoekt?

De auteur:
(foto: website auteur)

(1976) studeerde communicatiewetenschappen. Met zijn eerdere twee romans Vallen als het heet is en De circusvrouw veroverde hij reeds de harten van de lezers. Zijn beeldend geschreven verhalen kennen vaak twee thema’s: disfunctionele familierelaties en de geloofwaardigheid van de leugen.
Lees op mijn blog de recensie van De circusvrouw. Hier heb ik werkelijk van genoten en de onderliggende boodschap ter harte genomen.

Amanda koopt u bij uw lokale boekhandel of bij:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.